Prelegenci

A B C D F G H J K L M N O P R S Ś T U W Z
Sławomir Mikos

Sławomir Mikos

dyrektor zakładu

CEDC International Sp. z o.o.

Dyrektor zakładu produkcyjnego CEDC International w Białymstoku, największej fabryki mocnych alkoholi w Polsce, produkującej m. in. marki Żubrówka, Soplica, Absolwent czy Żytniówka, zarówno na rynek rodzimy, jak i rynki eksportowe. Od ponad 20 lat w biznesie, w tym od 12 lat na stanowiskach kierowniczych w CEDC, w działach rozwoju, zakupów i produkcji. Za najważniejszy cel zakładu w Białymstoku uważa połączenie maksymalnej wydajności z najwyższą jakością produktów oraz bezpieczeństwem i higieną pracy, m. in. dzięki wprowadzeniu zasad LEAN Manufacturing czy inwestycją łączącym nowoczesność z historią zakładu.

Bierze udział w sesjach:

  • Biznes 4.0: Przemysł spożywczy buduje przewagę w oparciu o technologię

    ZOBACZ WIĘCEJ PRELEGENCI
     

    Biznes 4.0: Przemysł spożywczy buduje przewagę w oparciu o technologię

    • Wyścig technologiczny – ile to kosztuje, co można zyskać?
    • Jak technologie wspierają menedżerów w podejmowaniu decyzji biznesowych w firmach
    • Główne obszary inwestycji technologicznych: produkcja, sprzedaż, zarządzanie 
    • Fabryka przyszłości: automatyzacja i robotyzacja
    • Sprawna logistyka wewnętrzna w służbie konkurencyjności produkcji 

    Biznes 4.0: Przemysł spożywczy buduje przewagę w oparciu o technologię

POWRÓT