Tomasz Średziński
dyrektor zarządzający
SMAKMAK Sp. z o.o. Sp.k.
Manager młodego pokolenia, we własny sposób interpretujący do tej pory obowiązujące zasady zarządzania. Niezwykle skuteczny w działaniu – dzięki doskonałej umiejętności wyczuwania środowiska biznesowego oraz naturalnej zdolności porywania do działania ludzi, z którymi współpracuje.
Prywatnie pasjonat unikatowych obszarów kuchni polskiej oraz wyznawca kultu czarnego sportu – żużla.
Dyrektor zarządzający, jeden z głównych architektów przeobrażeń i kierunków rozwoju potentata w segmencie dań gotowych oraz przekąsek chłodzonych firmy SmakMAK.
Bierze udział w sesjach:
-
Biznes 4.0: Przemysł spożywczy buduje przewagę w oparciu o technologię
- Wyścig technologiczny – ile to kosztuje, co można zyskać?
- Jak technologie wspierają menedżerów w podejmowaniu decyzji biznesowych w firmach
- Główne obszary inwestycji technologicznych: produkcja, sprzedaż, zarządzanie
- Fabryka przyszłości: automatyzacja i robotyzacja
- Sprawna logistyka wewnętrzna w służbie konkurencyjności produkcji
Biznes 4.0: Przemysł spożywczy buduje przewagę w oparciu o technologię
- Aleksandra Banaś - prezes zarządu, ifm electronic Sp. z o.o.
- Igor Jeliński - ekspert, branża spożywcza
- Paweł Juras - dyrektor ds. sprzedaży branżowej i kluczowych klientów, Balluff Sp. z o.o.
- Bogusław Kowalski - prezes zarządu, Graal SA
- Sławomir Mikos - dyrektor zakładu, CEDC International Sp. z o.o.
- Jakub Pawlak - kierownik obszaru sprzedaży dla segmentu spożywczego, ABB Sp. z o.o
- Paweł Stefański - prezes zarządu, Balluff Sp. z o.o.
- Tomasz Średziński - dyrektor zarządzający, SMAKMAK Sp. z o.o. Sp.k.
- Jacek Ziarno - redaktor naczelny, Magazyn Gospodarczy Nowy Przemysł
-
Integracja w branży mięsnej – rynek, perspektywy, wyzwania
- Konsolidacja branży mięsnej – wertykalna czy horyzontalna?
- Success story najbardziej spektakularnych transakcji – kto następny?
- Eksport i rynek wewnętrzny – dwie nogi jednego sukcesu
- Obraz branży: liderzy rynkowi, trendy konsumenckie, nowe kategorie
Integracja w branży mięsnej – rynek, perspektywy, wyzwania
- Witold Choiński - prezes zarządu, Polskie Mięso
- Jarosław Kowalewski - wiceprezes zarządu ds. strategii i rozwoju, SuperDrob Zakłady Drobiarsko-Mięsne SA
- Janusz Rodziewicz - prezes zarządu głównego, Stowarzyszenie Rzeźników i Wędliniarzy Rzeczypospolitej Polskiej
- Tomasz Średziński - dyrektor zarządzający, SMAKMAK Sp. z o.o. Sp.k.
- Adam Tubilewicz - dziennikarz, portalspozywczy.pl
- Krzysztof Woźnica - prezes zarządu, Zakłady Mięsne Silesia SA
- Grzegorz Zadykowicz - Sales Manager Vertical Market Food&Beverage, Mitsubishi Electric Europe