Certyfikat Dobry Produkt
Cel konkursu
Celem Konkursu Dobry Produkt jest wyłonienie najciekawszych i najlepszych produktów spożywczych, które wyróżniają się jakością, innowacyjnością, ale także tradycyjną i regionalną recepturą, przeznaczonych na rynek detaliczny i HoReCa. Logo Certyfikatu Dobry Produkt ma być drogowskazem w gąszczu propozycji i pomagać w dokonaniu jakościowego wyboru konsumentom.
Kategorie konkursowe
-
Produkt wysokiej jakości
-
Produkt marki własnej
-
Innowacyjny produkt
-
Produkt tradycyjny i regionalny
-
Produkt HorecaTrends
Dla kogo?
Do udziału zapraszamy firmy spożywcze oraz dystrybutorów żywności, także dla branży HoReCa, którzy chcą zaprezentować swoje najlepsze produkty żywnościowe.
Na zgłoszenia czekamy do 22 września 2023 r.
Szczegóły dotyczące zgłaszania produktów określa Regulamin.
-
Wybór zwycięzców
Wyboru 15 nagrodzonych firm i produktów dokona grono uznanych ekspertów, szefów kuchni, influencerów kulinarnych oraz dziennikarzy zajmujących się tematyką spożywczą i kulinarną.
Niezależnie, spośród nagrodzonych produktów, internauci dokonają wyboru swojego faworyta, któremu przyznany zostanie "Certyfikat Dobry Produkt - wybór Internautów". -
Wręczenie certyfikatów
Zwycięzcy Konkursu zostaną nagrodzeni podczas uroczystej Gali, która odbędzie się pierwszego dnia XVI Forum Rynku Spożywczego i Handlu (6-7 listopada 2023 r., hotel Sheraton Grand w Warszawie).
Zasady użytkowania Certyfikatów.
Zwycięzcy poprzednich edycji
-
24 Herbs Gin
-
Bezmięsna Kaszanka
-
Bolęcińskie Zapieksy
-
Carpaccio z jelenia
-
Dipy śmietanowe typu crème fraiche
-
Jaja pasteryzowane Egg Safe
-
Kabanosy roślinne ekstra
-
Kaszi
-
Konfitura z Milanówka – truskawki z morwą
-
Krem orzechowy OŻEŻ!ek
-
Krupnioki Śląskie
-
Linia produktów z dziczyzny
-
Młode Listki
-
Ser kaszubski (Kaszëbsczi sér)
-
Tarte jabłko z mango i musli
-
Bezmięsne Kabanosy Klasyczne
-
Ciecierzyca
-
Dziczyzna Gobarto
-
Dżem z zielonych pomidorów niskosłodzony
-
Kiszony czosnek
-
Linia: serki śmietankowe Łaciate
-
Linia SUPERSHOTS
-
Nyc Pastrami – Naparowane Plastry
-
Olej lniany z ziołami
-
Osełka roślinna z nerkowcami
-
Parówki 100% mięsa
-
Ser Piórko 225 g
-
So Food Tofu bulgogi z soczewicą i ryżem
-
Tortille pszenne w marce Tortillove i wieloziarnista w marce Mexilla
-
Vegetella
-
1na100 Pigwowiec i Miód
-
BeRAW PROBIOTIC COOKIE – Purella
-
DayUp Protein Boost
-
Hotz – linia dodatków: chili, pesto, ketchup, chrzan
-
Jaja od kury zielononóżki
-
Kombucha Brothers & Sisters
-
Kurczak Zagrodowy z Podlasia
-
Linia budyni proteinowych: o smaku waniliowym i o smaku czekoladowym
-
Linia Czekolad Premium E.Wedel
-
Linia produktów bez laktozy
-
Linia Tradycyjnie Wędzone
-
Old Friends Kimchi Vegan Spicy
-
Pastrami
-
Ser Bursztyn Szefa marki Skarby Serowara
-
Snajki
-
Sok niskosłodzony z Jagody Kamczackiej
-
Superfood Bowl
-
Tradycyjna Osełka Masła ekstra 300g Łosickie 82%
-
VegUp BIO Mango Alphonso
-
Zakwas z kiszonych buraków