Anna Wrona
dziennikarz
portalspozywczy.pl
Bierze udział w sesjach:
-
HoReCa Trends - koncepty szyte na miarę współczesnego konsumenta
- Trendy żywieniowe rozszerzają i zmieniają menu restauracji
- Personalizacja w rytmie fast. To klient decyduje co dokładnie znajdzie się na talerzu
- Nowe technologie, delivery, e-lojalność – wyzwania „cyfrowej” gastronomii
- Trzy dekady polskiego street foodu: od przyczepy z zapiekanką do nocnych marketów. Kto wyznacza trendy?
- Nowe otwarcie w gastronomii szansą dla producentów i dostawców żywności
HoReCa Trends - koncepty szyte na miarę współczesnego konsumenta
- Paweł Konarski - dyrektor operacyjny, Hala Koszyki
- Kuba Korczak - szef kuchni
- Zbigniew Kozłowski - ekspert ds. żywności ekologicznej, założyciel strony e-organicleaf.com
- Łukasz Mrowiński - CEO, Etno Cafe SA
- Przemysław Tymczyszyn - prezes, Makarun.eu Sp. z o.o.
- Marcin Wachowicz - restaurator, współzałożyciel, Aioli Cantine Bar Café Deli
- Anna Wrona - dziennikarz, portalspozywczy.pl