Speakers

A B C D F G H J K L M N O P R S Ś T U W Z
Sławomir Mikos

Sławomir Mikos

Dyrektor zakładu produkcyjnego CEDC International w Białymstoku, największej fabryki mocnych alkoholi w Polsce, produkującej m. in. marki Żubrówka, Soplica, Absolwent czy Żytniówka, zarówno na rynek rodzimy, jak i rynki eksportowe. Od ponad 20 lat w biznesie, w tym od 12 lat na stanowiskach kierowniczych w CEDC, w działach rozwoju, zakupów i produkcji. Za najważniejszy cel zakładu w Białymstoku uważa połączenie maksymalnej wydajności z najwyższą jakością produktów oraz bezpieczeństwem i higieną pracy, m. in. dzięki wprowadzeniu zasad LEAN Manufacturing czy inwestycją łączącym nowoczesność z historią zakładu.

Participates in the sessions:

  • Business 4.0: The food industry develops technology-based advantages

    MORE SPEAKERS
     

    Business 4.0: The food industry develops technology-based advantages

    • The technological race: How much does it cost? What can be gained from it?
    • How do technologies support managers in making business decisions in companies/enterprises?
    • Main areas of technological investments – production, sales and management 
    • A factory of the future: Automation and robotisation
    • Efficient internal logistics in the service of production competitiveness 

    Business 4.0: The food industry develops technology-based advantages

BACK