- DZIEŃ 1 2025.11.17
- DZIEŃ 2 2025.11.18
DEBATA INAUGURACYJNA
Smart food, bezpieczeństwo żywnościowe, silna gospodarka. Głos nowoczesnego przemysłu spożywczego
17 listopada 2025 • 09:00
-10:45 • Sala Balowa B
Sesja tłumaczona symultanicznie PL / EN
Sesja transmitowana online
Tematyka
- Sektor spożywczy filarem gospodarki i bezpieczeństwa żywnościowego kraju
- Polscy giganci czy europejscy czempioni? Czas na globalną ekspansję polskich firm spożywczych
- Prymusi konkurencyjności i przedsiębiorczości – case study sukcesów polskich firm spożywczych
- Polska żywność na froncie handlowych sporów. Gdzie dwóch się bije, tam Polska korzysta?
- Silna pozycja Polski w eksporcie żywności zależy od inwestycji w jakość, innowacje i globalną markę
- Deregulacja w obiektywie branży FMCG – te zmiany są potrzebne branży
- Rola handlu w stymulowaniu wzrostu i innowacji w FMCG
Retransmisja sesji
Prelegenci
Ewa Łapińska
dyrektorka generalna na Polskę i Kraje Bałtyckie, Mars Wrigley Polska
Bernard Muselet
Senior Country Officer, Grupa Crédit Agricole w Polsce, I wiceprezes zarządu, Credit Agricole Bank Polska SA
Jakub Nowak
prezes zarządu, JNT Group
Piotr Okurowski
prezes zarządu, Kaucja.pl – Krajowy System Kaucyjny
Marcin Strzelecki
członek zarządu, LipCo Foods International | grupa LipCo Foods
Robert Wawro
dyrektor operacyjny, Grupa Maspex
Józef Wiśniewski
prezes zarządu, Wipasz SA
Moderacja
Logowanie
Do systemu zalogujesz się za pomocą adresu e-mail i hasła, których użyto podczas rejestracji lub za pomocą specjalnego identyfikatora i kodu otrzymanego od Organizatora.