Forum Rynku Spożywczego i HandluForum Rynku Spożywczego i Handlu

XVI Forum Rynku Spożywczego i Handlu

6-7 listopada 2023
Warszawa, Sheraton Grand Warsaw
Zarezerwuj termin

Byli z nami

Co roku w gronie Prelegentów mamy przyjemność gościć m.in. przedstawicieli rządu, organizacji branżowych, największych firm sektora spożywczego i HoReCa, producentów, przetwórców, dystrybutorów oraz szereg innych ekspertów mających realny wpływ na zmiany w sektorze spożywczym i handlowym.

Tomasz Chróstny

prezes Urzędu Ochrony Konkurencji i Konsumentów

Rafał Brzoska

CEO, prezes zarządu InPost Sp. z o.o., inwestor FoodWell

Marian Owerko

prezes Bakalland SA

Maciej Włodarczyk

prezes zarządu Iglotex

Małgorzata Cebelińska

dyrektor handlu w SM Mlekpol

Paweł Nowak

prezes Goodvalley, producenta marki Dolina Dobra

Jacek Palec

prezes Frisco.pl

Jakub Tyczkowski

prezes zarządu Rekopol Organizacja Odzysku Opakowań SA

Janusz Palikot

prezes Manufaktury Piwa Wódki i Wina SA, Tenczyńska Okovita SA

Robert Wawro

dyrektor operacyjny Grupy Maspex, członek zarządu CEDC International Sp. z o.o.

Piotr Her

prezes zarządu SuperDrob SA

Iga Czubak

prezes Apollo Roślinny Qurczak®

Jan Kolański

prezes zarządu Colian Sp. z o.o.

Jan Kisielewski

Head of Foresight w Żabka Polska

Monika Piątkowska

prezes Izby Gospodarczej Handlowców, Przetwórców Zbóż i Producentów Pasz

Adam Manikowski

wiceprezes zarządu, dyrektor zarządzający, Żabka Polska

Ola Lazar

współzałożycielka FoodForward

Sławomir Leszczyński

członek zarządu, dyrektor handlowy Makro Cash And Carry Polska SA

Barbara Woźniak

prezes Ovotek, dyrektor sprzedaży Eggs Product, pełnomocnik zarządu Fermy Woźniak, Grupa Woźniak

Marek Piątkowski

dyrektor generalny Bewa Sp. z o.o.

Sylwester Cacek

prezes zarządu Sfinks Polska SA

Mateusz Kowalewski

prezes, Hortimex Sp. z o.o.

Michał Czerwiński

CEO w Purella Superfoods

O Forum

Forum Rynku Spożywczego i Handlu to największa konferencja poświęcona sektorowi spożywczemu, handlowemu i HoReCa w Polsce. Wydarzenie odbywa się z udziałem najważniejszych producentów, dostawców i liderów rynku handlowego, a także przedstawicieli rządu i organizacji branżowych. Rozmawiamy wspólnie o rewolucji i zmianach, których wszyscy jesteśmy świadkami.

  • 0dni paneli, rozmów i spotkań
  • 0inspirujących sesji tematycznych
  • 0wyjątkowych prelegentów

TOP 5 tematów

Głównym hasłem 15. edycji Forum było Think Agile – mieszczące w sobie setki elastycznych i zwinnych działań podejmowanych przez polskie firmy w odpowiedzi na zmieniającą się rzeczywistość.

  • THINK AGILE
    scenariusze i wyzwania dla branży w trakcie zawirowań geopolitycznych i finansowych, nowe modele biznesowe, eksport czasu przełomów, trendy w gastronomii

  • THINK GREEN
    zielone zasady w produkcji, żywność roślinna, dekarbonizacja, neutralność klimatyczna wobec transformacji

  • THINK TECH
    innowacje i startupy, foodtech, retailtech, zakupy jutra, nowe technologie dla konsumentów

  • THINK BETTER
    ESG, odpowiedzialność społeczna, e-commerce po pandemii, budowanie lepszej marki

  • THINK HUMAN
    dobrostan i odpowiedzialność za środowisko, cyrkularne zakupy, transparentność wobec klientów, komfort zakupów i doświadczeń, lokalność i sezonowość

 

Retransmisje

Dziękujemy, że byliście Państwo z nami! Zapraszamy do oglądania retransmisji sesji tematycznych

Współpraca

Magdalena Twardokęs

Magdalena Twardokęs

+48 608 291 412

Więcej o Forum Rynku Spożywczego i Handlu 2022 przeczytasz w naszych portalach

FRSiH

Szanowny Użytkowniku!

Oglądasz archiwalną wersję strony Forum Rynku Spożywczego i Handlu.

Co możesz zrobić:

Przejdź do strony bieżącej edycji lub Kontynuuj przeglądanie