- DZIEŃ 1 2025.11.17
- DZIEŃ 2 2025.11.18
Zrównoważone strategie spożywcze. W co inwestują liderzy?
17 listopada 2025 • 11:15
-12:45 • Sala Balowa CDE
Sesja tłumaczona symultanicznie PL / EN
Sesja transmitowana online
Tematyka
- Jak ESG przekłada się na realne oszczędności i przewagi rynkowe?
- ESG 2.0: zyskowny zwrot w strategii firm spożywczych i handlowych. Innowacyjne rozwiązania technologiczne jako narzędzie dla zrównoważonego rozwoju przedsiębiorstw
- Zielona transformacja. Energia z OZE a obniżenie kosztów działalności
- Ekoprojektowanie opakowań, od tego zaczyna się realna zmiana
- Dobrostan zwierząt jako element strategii ESG – od spełniania wymogów prawnych do budowania zaufania konsumentów i wartości marki
Retransmisja sesji
Prelegenci
Paulina Buczek
dyrektor ds. marketingu i PR, Wipasz
Julian Krzyżanowski
menedżer ds. komunikacji korporacyjnej, PepsiCo
Paweł Kuropatwa
ekspert ds. sprzedaży energii dla klientów biznesowych, TAURON Sprzedaż
Mariusz Makowski
dyrektor finansowy na Europę Centralną, Mars Wrigley
Paweł Rawicki
prezes, Stowarzyszenie Otwarte Klatki
Mieszko Rusinowski
dyrektor zarządzający, IPP Polska
Małgorzata Zaniewska-Cabaj
Country Manager, Avery Dennison Polska
Marcin Zieliński
dyrektor ds. sprzedaży i rozwoju, Makarony Polskie SA
Moderacja
Logowanie
Do systemu zalogujesz się za pomocą adresu e-mail i hasła, których użyto podczas rejestracji lub za pomocą specjalnego identyfikatora i kodu otrzymanego od Organizatora.