- DZIEŃ 1 2025.11.17
- DZIEŃ 2 2025.11.18
Inteligentna fabryka na trudne czasy – digitalizacja, AI, pracownicy i transformacja energetyczna w produkcji żywności
17 listopada 2025 • 15:15
-16:45 • Sala Balowa CDE
Sesja tłumaczona symultanicznie PL / EN
Sesja transmitowana online
Tematyka
- Czy inteligentna fabryka to dziś warunek przetrwania w przemyśle spożywczym?
- Co dziś najmocniej wpływa na transformację przemysłu spożywczego – energia, AI czy brak ludzi?
- Smart factory: inwestycje, technologie, kadry
- AI w produkcji żywności – hype czy realna przewaga?
Retransmisja sesji
Prelegenci
Ireneusz Kozber
dyrektor logistyki, Millano Group
Daniel Nowicki
członek zarządu, dyrektor ds. rozwoju sprzedaży, Colian Logistic
Marcin Pacholak
prezes zarządu, Silesian Flour Sp. z o.o.
Adam Pajda
dyrektor Linii Biznesowej Intralogistyka, ASTOR
Maciej Plebański
Partner Associate, Smart Manufacturing Leader, Deloitte
Jarosław Szymaniuk
Senior Sales Executive, Infor
Tomasz Średziński
prezes zarządu, SmakMAK Sp. z o.o.
Jakub Tomczak
dyrektor sprzedaży, FOLGA Sp. z o.o.
Moderacja
Logowanie
Do systemu zalogujesz się za pomocą adresu e-mail i hasła, których użyto podczas rejestracji lub za pomocą specjalnego identyfikatora i kodu otrzymanego od Organizatora.