O WYDARZENIU

Potęgę marek budują emocje, które te potrafią wzbudzić. Pozycję firm wyznaczają zaś ich relacje z partnerami biznesowymi. Dlatego co roku Forum Rynku Spożywczego i Handlu stwarza okazję, żeby w jednym miejscu spotkali się na inspirujących dyskusjach i kuluarowych rozmowach przedstawiciele największych firm sektora spożywczego i handlowego oraz HoReCa: producenci, przetwórcy, dystrybutorzy, handlowcy, restauratorzy a także decydenci z otoczenia administracyjnego i analitycy. Owocem tego wydarzenia są owocne kontakty biznesowe i konstruktywne wnioski merytoryczne. W tym roku wiele miejsca poświęcimy przenikaniu się światów: offline i online zarówno w kontekście tworzenia trendów, boomu start-upowego, jak i digitalizacji produkcji, handlu oraz marketingu marek, a także rozwoju kultury foodie.

Edyta Kochlewska

redaktor naczelna Magazynu Rynek Spożywczy i portalu dlahandlu.pl

Trend Book

“Co serwują najlepsi kucharze? Czym pulsuje Instagram? Co zdominuje półki sklepowe w 2020 roku?

TRENDBOOK - inspiracje, koncepcje, wzorce.

Podczas tegorocznego Forum swoją premierę będzie mieć raport specjalny o najgorętszych trendach, które będą kształtowały oblicze branży żywnościowej i detalicznej w 2020 roku. Specjalne wydanie zostanie przygotowane przez redakcje portalspozywczy.pl, dlahandlu.pl i horecatrends.pl. Trendbook to autorskie spojrzenie futurologów, ekspertów branży i dziennikarzy”