Barbara Wielgos
dyrektor ds. produktów farmaceutycznych
Olimp Laboratories Sp. z o.o.
Bierze udział w sesjach:
-
FUTURE FOODS. Polska „Doliną Krzemową” branży spożywczej
- Produkcja żywności kołem napędowym polskiej gospodarki?
- Smak jutra. Czego naprawdę potrzebują i będą potrzebować konsumenci?
- Czas nieprzemyślanych produktów minął bezpowrotnie. Liczy się innowacyjne podejście
- Innowacja już nie kojarzy się z "chemią". Producenci żywności potrzebują nowych technologii
- Szukamy polskiego następcy Beyond Meat. Start-upy dostrzegają możliwości rozwojowe dla branży spożywczej
-
10.30-10.45
Ewa Chodakowska - Business Power Speach – „Jak przekuć swoje pasje w biznes”
FUTURE FOODS. Polska „Doliną Krzemową” branży spożywczej
- Ewa Chodakowska - polska trenerka fitness, trenerka personalna, blogerka, prezenterka telewizyjna, osobowość medialna
- Małgorzata Chudzik - członek zarządu, Dan Cake Polonia
- Łukasz Gębka - prezes zarządu, Farma Świętokrzyska
- Edyta Kochlewska - redaktor naczelna, magazyn Rynek Spożywczy
- Adam Mokrysz - prezes zarządu, Mokate SA
- Kacper Nosarzewski - futurolog, członek zarządu, Polskie Towarzystwo Studiów nad Przyszłością, partner, 4CF
- Bartosz Urbaniak - dyrektor zarządzający Pionu Agrobiznesu, Bank BNP Paribas
- Barbara Wielgos - dyrektor ds. produktów farmaceutycznych, Olimp Laboratories Sp. z o.o.