Prelegenci

A B C D G J K L Ł M N O P R S Ś T U W Z Ż
Kacper Nosarzewski

Kacper Nosarzewski

futurolog, członek zarządu, Polskie Towarzystwo Studiów nad Przyszłością, partner, 4CF

Jest partnerem w warszawskiej firmie foresightowej 4CF i członkiem zarządu Polskiego Towarzystwa Studiów nad Przyszłością.

Doradza w dziedzinie foresightu strategicznego przedsiębiorstwom, instytucjom publicznym i międzynarodowym. Jest autorem metodologii i facylitatorem projektów foresightowych dla Ministerstw Obrony Narodowej Polski oraz Holandii, ekspertem NATO. Prowadził warsztaty, wykłady i prezentacje dla firm i instytucji rządowych na całym świecie, m.in. polskiego sektora zbrojeniowego, brazylijskich koncernów górniczych, agencji rządowych w Europie, Afryce i Ameryce Południowej. W zakresie badań trendów i foresightu branży spożywczej wśród jego klientów znaleźli się m.in. Jurajska, BEWA sp. z o.o. oraz BGŻ BNP Paribas.

Absolwent Uniwersytetu Warszawskiego, alumnus Rockefeller Foundation Bellagio Programme. Członek Association of Professional Futurists (USA) oraz World Future Society (USA).

Bierze udział w sesjach:

  • FUTURE FOODS. Polska „Doliną Krzemową” branży spożywczej

    ZOBACZ WIĘCEJ PRELEGENCI
     

    FUTURE FOODS. Polska „Doliną Krzemową” branży spożywczej

    • Produkcja żywności kołem napędowym polskiej gospodarki?
    • Smak jutra. Czego naprawdę potrzebują i będą potrzebować konsumenci?
    • Czas nieprzemyślanych produktów minął bezpowrotnie. Liczy się innowacyjne podejście
    • Innowacja już nie kojarzy się z "chemią". Producenci żywności potrzebują nowych technologii
    • Szukamy polskiego następcy Beyond Meat. Start-upy dostrzegają możliwości rozwojowe dla branży spożywczej
    • 10.30-10.45
      Ewa Chodakowska - Business Power Speach – „Jak przekuć swoje pasje w biznes”

       

    FUTURE FOODS. Polska „Doliną Krzemową” branży spożywczej

POWRÓT