- DZIEŃ 1 2025.11.17
- DZIEŃ 2 2025.11.18
Food&Retail Talks: Gospodarka, biznes, regulacje
Sesja tłumaczona symultanicznie PL / EN
Sesja transmitowana online
Tematyka
Scena otwarta, którą oddajemy w ręce przedstawicieli różnych środowisk związanych z branżą spożywczą i handlem.
Gospodarka, biznes, regulacje
Rozmowa 3:1 (30')
Bezpieczne transakcje w trudnych czasach
Kondycja rynku spożywczego 2025: wyniki, trendy i prognozy.
Konsolidacja branży – czy fuzje i przejęcia są naturalną odpowiedzią na
presję rynku?
Wiarygodność płatnicza polskich firm – skala problemu i narzędzia oceny.
Grzegorz Mandrysz, kierownik zespołu menadżerów ds. klientów strategicznych, KRD BIG SA
Jakub Nowak, prezes zarządu, JNT Group
Grzegorz Proksa, partner zarządzający, WPW Wołczek, Proksa & Wspólnicy
Moderacja: Adam Tubilewicz, zastępca redaktora naczelnego, PortalSpozywczy.pl
Rozmowa 2:1 (15')
Jakość podana do stołu. Jak współpraca w łańcuchu produkcji przekłada się na smak i bezpieczeństwo żywności?
Tomasz Gumola, kierownik marketingu strategicznego i ESG, De Heus
Moderacja: Olimpia Wolf, dziennikarka, PortalSpozywczy.pl
Rozmowa 2:1 (20')
Bezpieczeństwo czy bezruch? Jak strach przed chmurą hamuje rozwój produkcji spożywczej
Jaromir Paszek, Dyrektor Sprzedaży, iPCC
Przemysław Boniecki, Senior Solution Consultant, Infor
Moderacja: Donata Chruściel, dziennikarka, PortalSpozywczy.pl, HorecaTrends.pl
Prowadząca: Natalia Janus, dziennikarka, PortalSpozywczy.pl, HorecaTrends.pl
Retransmisja sesji
Rozmowa
Moderacja
Prowadzenie
Logowanie
Do systemu zalogujesz się za pomocą adresu e-mail i hasła, których użyto podczas rejestracji lub za pomocą specjalnego identyfikatora i kodu otrzymanego od Organizatora.