Andrzej Balicki
Counsel
DLA Piper
Bierze udział w sesjach:
-
Naturalność, jakość, bezpieczeństwo – trzy filary produkcji i promocji polskiej żywności
ZOBACZ WIĘCEJ PRELEGENCINaturalność, jakość, bezpieczeństwo – trzy filary produkcji i promocji polskiej żywności
- Producenci poruszają się w gąszczu systemów bezpieczeństwa żywności – czy tak musi być?
- Droga produktu od pola do stołu – jak skontrolować jakość na każdym etapie produkcji?
- Gwarancja jakości i powtarzalności produktów spożywczych – certyfikacja, technologie, dobre praktyki
- Efektywność produkcji – optymalne wykorzystanie zasobów i potencjału produkcyjnego
- Na straży dobrego, czyli walka z czarnym PR-em i mitami wokół polskiej żywności
- Restrykcyjne normy prawne gwarantem jakości i bezpieczeństwa polskiej żywności
Naturalność, jakość, bezpieczeństwo – trzy filary produkcji i promocji polskiej żywności
- Andrzej Balicki - Counsel, DLA Piper
- Sławomir Chłoń - prezes zarządu, Organic Farma Zdrowia SA
- Tomasz Cwołek - Dyrektor Działu Przemysłowych Systemów IT, ASKOM
- Artur Dubaj - główny technolog, AMBRA SA
- Marek Jakubiak - poseł na Sejm RP
- Dominika Kozarzewska - prezes, Grupa Producentów Owoców "Polskie Jagody" Sp. z o.o.
- Krzysztof Skierkowski - członek zarządu, Mondelez International RD&Q Sp. z o.o.
- Barbara Woźniak - prezes zarządu, OVOTEK Sp. z o.o.