Krzysztof Cybruch
twórca Targu Śniadaniowego i Targu Rybnego, szef komercjalizacji Hali Gwardii, wspólnik FoodHall Poland
Gdańszczanin w Warszawie. Absolwent Akademii Wychowania Fizycznego oraz Uniwersytetu Gdańskiego. Trener i medalista mistrzostw polski w lekkiej atletyce. Finalista międzynarodowego maratonu kreatywności internetowej we Francji.
Niegdyś odpowiedzialny za budowanie sieci sprzedażowych. Przez następne lata związany z branżą marketingu i reklamy.
Założyciel Targu Śniadaniowego, Targu Rybnego, odpowiedzialny za Bazar Koszyki, ostatnio także szef komercjalizacji Hali Gwardii.
Bierze udział w sesjach:
-
Start-upy w branży spożywczej i handlowej - możliwości i bariery rozwoju
- Start-upy napędzają rozwój branży FMCG i popularyzują niszowe kategorie – przegląd ciekawych pomysłów na biznes
- Start-upy w kręgu zainteresowań rynkowych liderów – możliwości wspólnego rozwoju
- Formy wsparcia rozwoju start-upów w Polsce: instytucje, platformy aukcyjne, dotacje
- Polskie start-upy podbijają świat – case study
- Grzechy debiutantów na rynku FMCG – jak zbudować biznes na lata?
Start-upy w branży spożywczej i handlowej - możliwości i bariery rozwoju
- Magdalena Brzózka - redaktor prowadząca, portalspozywczy.pl, horecatrends.pl
- Krzysztof Cybruch - twórca Targu Śniadaniowego i Targu Rybnego, szef komercjalizacji Hali Gwardii, wspólnik FoodHall Poland
- Michał Czerwiński - członek zarządu, Purella Food
- Iwona Kasica - prezes zarządu, Me gusto
- Marian Owerko - współzałożyciel, przewodniczący rady nadzorczej, Bakalland SA
- Paulina Piwowarek - redaktor prowadząca PortalSpozywczy.pl
- Michał Roczek - prezes zarządu, Bio Naura Sp. z o.o.
- Jacek Sadowski - prezes, DEMO Effective Launchinhg
-
Branża HoReCa - atrakcyjny partner dla producentów FMCG
- Branża HoReCa rośnie w siłę, bo polscy klienci są zamożniejsi
- Dostawcy FMCG szukają nowych rynków – HoReCa może być jednym z nich
- Sukces dostawcy dzięki ścisłej współpracy z operatorem sieci gastronomicznej
- Lokalny dostawca – duży odbiorca HoReCa – problem z dopasowaniem skali biznesów
- Liczy się czas – logistyka w sektorze HoReCa
- Gastronomia niejedno ma imię – różni klienci, różne koncepty
Branża HoReCa - atrakcyjny partner dla producentów FMCG
- Dorota Cacek - wiceprezes zarządu, Sfinks Polska SA
- Krzysztof Cybruch - twórca Targu Śniadaniowego i Targu Rybnego, szef komercjalizacji Hali Gwardii, wspólnik FoodHall Poland
- Krzysztof Janiszewski - restaurator, Senses Restaurant
- Stanisław Magdij - dyrektor operacyjny, QLT Restaurant & Bar
- Damian Rybak - dyrektor Marki Pizza Hut Dine in/ Amrest Holding
- Marcin Suski - manager ds. franczyzy, Krowarzywa
- Anna Wrona - dziennikarz, portalspozywczy.pl