Prelegenci

A B C D F G H J K L M N O P R S Ś T U W Z
Sławomir Chłoń

Sławomir Chłoń

prezes zarządu

Organic Farma Zdrowia SA

W latach 1985-1990 pracował w przedstawicielstwie brytyjskiej firmy informatycznej ICL. W latach 1990-1999 był kolejno współzałożycielem, dyrektorem zarządzającym, wiceprezesem oraz prezesem spółki informatycznej CSBI S.A. Dodatkowo w latach 1996-1999 był doradcą ds. oprogramowania dla Zarządu Grupy ComputerLand. Następnie w latach 1999-2006 był kolejno wiceprezesem, prezesem zarządzającym oraz starszym wiceprezesem w Computerland S.A. Od 2003 do 2017r. współwłaściciel  w WESOLANDIA A.Chłoń, S.Chłoń Sp.J.. Od marca 2006r. jest Prezesem Zarządu ORGANIC FARMA ZDROWIA S.A.. Ponadto jest przewodniczącym Rady Nadzorczej w Bio Planet Sp. z o.o. i przewodniczącym Rady Nadzorczej w Green Way S.A..

Ukończył studia na Politechnice Warszawskiej, na Wydziale Samochodów i Maszyn Roboczych, gdzie w 1985 roku uzyskał dyplom mgr inż. mechanika. Od 1985 roku odbył liczne szkolenia w Polsce, Austrii, Wielkiej Brytanii, USA, Japonii i Singapurze z zakresu: marketingu, handlu, przywództwa i zarządzania (w tym 3 kursy na Harvard Business School w Bostonie i jedno w Insead, oddział w Singapurze). Zna biegle język angielski i niemiecki. Mistrz Polski (w 2000 roku) i kilkukrotny Wicemistrz Polski (w latach 1999-2002) w Mistrzostwach Polski Samochodów Terenowych.

Bierze udział w sesjach:

  • Naturalność, jakość, bezpieczeństwo – trzy filary produkcji i promocji polskiej żywności

    ZOBACZ WIĘCEJ PRELEGENCI
     

    Naturalność, jakość, bezpieczeństwo – trzy filary produkcji i promocji polskiej żywności

    • Producenci poruszają się w gąszczu systemów bezpieczeństwa żywności – czy tak musi być?
    • Droga produktu od pola do stołu – jak skontrolować jakość na każdym etapie produkcji?
    • Gwarancja jakości i powtarzalności produktów spożywczych – certyfikacja, technologie, dobre praktyki
    • Efektywność produkcji – optymalne wykorzystanie zasobów i potencjału produkcyjnego
    • Na straży dobrego, czyli walka z czarnym PR-em i mitami wokół polskiej żywności
    • Restrykcyjne normy prawne gwarantem jakości i bezpieczeństwa polskiej żywności

    Naturalność, jakość, bezpieczeństwo – trzy filary produkcji i promocji polskiej żywności

POWRÓT