Prelegenci

A B C D F G H J K L M N O P R S Ś T U W Z
Tomasz Średziński

Tomasz Średziński

dyrektor zarządzający

SMAKMAK Sp. z o.o. Sp.k.

Manager młodego pokolenia, we własny sposób interpretujący do tej pory obowiązujące zasady zarządzania. Niezwykle skuteczny w działaniu – dzięki doskonałej umiejętności wyczuwania środowiska biznesowego oraz naturalnej zdolności porywania do działania ludzi, z którymi współpracuje.

Prywatnie pasjonat unikatowych obszarów kuchni polskiej oraz wyznawca kultu czarnego sportu – żużla. 

Dyrektor zarządzający, jeden z głównych architektów przeobrażeń i kierunków rozwoju potentata w segmencie dań gotowych oraz przekąsek chłodzonych firmy SmakMAK.

Bierze udział w sesjach:

  • Biznes 4.0: Przemysł spożywczy buduje przewagę w oparciu o technologię

    ZOBACZ WIĘCEJ PRELEGENCI
     

    Biznes 4.0: Przemysł spożywczy buduje przewagę w oparciu o technologię

    • Wyścig technologiczny – ile to kosztuje, co można zyskać?
    • Jak technologie wspierają menedżerów w podejmowaniu decyzji biznesowych w firmach
    • Główne obszary inwestycji technologicznych: produkcja, sprzedaż, zarządzanie 
    • Fabryka przyszłości: automatyzacja i robotyzacja
    • Sprawna logistyka wewnętrzna w służbie konkurencyjności produkcji 

    Biznes 4.0: Przemysł spożywczy buduje przewagę w oparciu o technologię

  • Integracja w branży mięsnej – rynek, perspektywy, wyzwania

    ZOBACZ WIĘCEJ PRELEGENCI
     

    Integracja w branży mięsnej – rynek, perspektywy, wyzwania

    • Konsolidacja branży mięsnej – wertykalna czy horyzontalna?
    • Success story najbardziej spektakularnych transakcji – kto następny?
    • Eksport i rynek wewnętrzny – dwie nogi jednego sukcesu
    • Obraz branży: liderzy rynkowi, trendy konsumenckie, nowe kategorie

    Integracja w branży mięsnej – rynek, perspektywy, wyzwania

POWRÓT