Prelegenci

A B C D F G H J K L M N O P R S Ś T U W Z
Tomasz Średziński

Tomasz Średziński

prezes zarządu, SmakMAK

Myśli strategicznie, działa z energią i konsekwencją, a branżę spożywczą zna „od kuchni” – dosłownie i w przenośni. Od dwóch dekad rozwija SmakMAK, nadając firmie tempo i kierunek, który uczynił ją jednym z najszybciej rosnących graczy w segmencie convenience food w Polsce.
Łączy analityczne myślenie z intuicją handlowca, a tradycję – z nowoczesnym podejściem do zarządzania. Dziś stoi za „nowym otwarciem” SmakMAK – projektem transformacji, który redefiniuje rolę marki na rynku.
Prywatnie pasjonat kulinarnej różnorodności i fan żużla.

 

Bierze udział w sesjach:

  • Biznes 4.0: Przemysł spożywczy buduje przewagę w oparciu o technologię

    ZOBACZ WIĘCEJ PRELEGENCI
     

    Biznes 4.0: Przemysł spożywczy buduje przewagę w oparciu o technologię

    • Wyścig technologiczny – ile to kosztuje, co można zyskać?
    • Jak technologie wspierają menedżerów w podejmowaniu decyzji biznesowych w firmach
    • Główne obszary inwestycji technologicznych: produkcja, sprzedaż, zarządzanie 
    • Fabryka przyszłości: automatyzacja i robotyzacja
    • Sprawna logistyka wewnętrzna w służbie konkurencyjności produkcji 
  • Integracja w branży mięsnej – rynek, perspektywy, wyzwania

    ZOBACZ WIĘCEJ PRELEGENCI
     

    Integracja w branży mięsnej – rynek, perspektywy, wyzwania

    • Konsolidacja branży mięsnej – wertykalna czy horyzontalna?
    • Success story najbardziej spektakularnych transakcji – kto następny?
    • Eksport i rynek wewnętrzny – dwie nogi jednego sukcesu
    • Obraz branży: liderzy rynkowi, trendy konsumenckie, nowe kategorie
POWRÓT
FRSiH

Szanowny Użytkowniku!

Oglądasz archiwalną wersję strony Forum Rynku Spożywczego i Handlu.

Co możesz zrobić:

Przejdź do strony bieżącej edycji lub Kontynuuj przeglądanie