Prelegenci

A B C D F G H J K L M N O P R S Ś T U W Z
Tomasz Średziński

Tomasz Średziński

prezes zarządu, SmakMAK Sp. z o.o.

Manager młodego pokolenia, w nowoczesny sposób interpretujący do tej pory obowiązujące zasady zarządzania. Przy tym 20 letnie doświadczenie w branży spożywczej przekłada się na gruntowną wiedzę i znajomość rynku FMCG.

Przede wszystkim WSZECHSTRONNY – DNA handlowca z krwi i kości oraz naturalne zdolności przywódcze czynią go niezwykle skutecznym w działaniu. Do tego doskonałe umiejętności wyczuwania środowiska biznesowego oraz determinacja przekładają się na konsekwentny wzrost produkcji i wzmacnianie pozycji firmy na rynku.

Prywatnie pasjonat unikatowych obszarów kuchni polskiej oraz wyznawca kultu czarnego sportu – żużla.

Obecnie także jeden z głównych architektów i liderów „nowego otwarcia”, które właśnie firma realizuje na rynku. Śmiało prowadzi Spółkę SmakMAK w kierunku pozycji jednego z liderów rynku żywności convenience w Polsce.

Bierze udział w sesjach:

  • Biznes 4.0: Przemysł spożywczy buduje przewagę w oparciu o technologię

    ZOBACZ WIĘCEJ PRELEGENCI
     

    Biznes 4.0: Przemysł spożywczy buduje przewagę w oparciu o technologię

    • Wyścig technologiczny – ile to kosztuje, co można zyskać?
    • Jak technologie wspierają menedżerów w podejmowaniu decyzji biznesowych w firmach
    • Główne obszary inwestycji technologicznych: produkcja, sprzedaż, zarządzanie 
    • Fabryka przyszłości: automatyzacja i robotyzacja
    • Sprawna logistyka wewnętrzna w służbie konkurencyjności produkcji 
  • Integracja w branży mięsnej – rynek, perspektywy, wyzwania

    ZOBACZ WIĘCEJ PRELEGENCI
     

    Integracja w branży mięsnej – rynek, perspektywy, wyzwania

    • Konsolidacja branży mięsnej – wertykalna czy horyzontalna?
    • Success story najbardziej spektakularnych transakcji – kto następny?
    • Eksport i rynek wewnętrzny – dwie nogi jednego sukcesu
    • Obraz branży: liderzy rynkowi, trendy konsumenckie, nowe kategorie
POWRÓT
FRSiH

Szanowny Użytkowniku!

Oglądasz archiwalną wersję strony Forum Rynku Spożywczego i Handlu.

Co możesz zrobić:

Przejdź do strony bieżącej edycji lub Kontynuuj przeglądanie