
Adam Tubilewicz
zastępca redaktora naczelnego portalspozywczy.pl
Bierze udział w sesjach:
-
Eksportowa swoboda a polskie sukcesy. Pandemia okazją dla przygotowanych
- Pandemia nie zahamowała apetytu eksporterów. Najbardziej perspektywiczne kierunki sprzedaży
- Protekcjonistyczne zaczepki – skala problemu i oczekiwane reakcje polityków
- Trzy kwartały o brexicie. Praca w erze ceł i nowych kosztów
- Polskie regulacje a produkcja żywności za granicą. Podatki i opłaty wpłyną na konkurencyjność firm na rynku zewnętrznym?
- USA, Azja, Afryka – eksportowy „dream” czy realne plany polskich eksporterów?
Eksportowa swoboda a polskie sukcesy. Pandemia okazją dla przygotowanych
- Małgorzata Cebelińska - wiceprezes zarządu SM Mlekpol
- Jan Kolański - prezes zarządu, Colian Holding
- Jakub Olipra - starszy ekonomista, Credit Agricole Bank Polska
- Monika Piątkowska - prezes, Izba Gospodarcza Handlowców, Przetwórców Zbóż i Producentów Pasz
- Adam Tubilewicz - zastępca redaktora naczelnego portalspozywczy.pl
- Krzysztof Urbanek - dyrektor handlowy, Bracia Urbanek
- Karolina Zajezierska - dyrektor komercyjna, Nowel Sp. z o.o.
- Marcin Zieliński - dyrektor ds. rozwoju, Makarony Polskie SA
-
Mięso w sieci wyzwań
- Drobiarstwo – kolejny zły rok. Krajobraz po pandemii i grypie ptaków
- Zielony Ład, zakaz stosowania klatek – branża wobec ekowyzwań
- Zmiany trendów konsumenckich a rynek mięsa. Rewolucja czy ewolucja?
- Kontrola kosztów w branży mięsnej – klucz do sukcesu
Mięso w sieci wyzwań
- Michał Bitner - koordynator zarządu, Indykpol SA
- Tomasz Brandt - dyrektor komercyjny, Madej Wróbel Sp. z o.o.
- Tomasz Brus - członek zarządu, SuperDrob SA
- Jolanta Ciechomska - kierownik ds. systemu QAFP, Unia Producentów i Pracodawców Przemysłu Mięsnego
- Łukasz Dominiak - dyrektor ds. Public i Government Relations, ANIMEX Foods Sp. z o.o.
- Katarzyna Gawrońska - dyrektor generalna, Krajowa Izba Producentów Drobiu i Pasz
- Jurek Sobieniak - szef kuchni, technolog, restaurator i pasjonat kuchni, -
- Adam Tubilewicz - zastępca redaktora naczelnego portalspozywczy.pl