Grzegorz Kłos
prezes zarządu
Ed Red S.A.
20 letnie doświadczenie w gastronomii zamienił na przygodę w branży spożywczej. Twórca takich marek jak ED RED i FABRYKA PIZZY. Miłośnik innowacji, wychodzenia poza utarte schematy oraz łączenia wysokiej jakości z niezobowiązującym wizerunkiem.
Bierze udział w sesjach:
-
HoReCaTrendsTalks II część Zwinne gastrobiznesy / Elastyczni dostawcy. Hyde Park HorecaTrendsTalks
ZOBACZ WIĘCEJ PRELEGENCIHoReCaTrendsTalks II część Zwinne gastrobiznesy / Elastyczni dostawcy. Hyde Park HorecaTrendsTalks
- Gastronomia przenika się z produkcją żywności – restauracje w czasie pandemii zmieniły się w delikatesy
- Rynek kawiarni w pandemii
- Współpraca dostawca-gastronomia – razem przeciwko skutkom pandemii
- Hyde Park HorecaTrendsTalks – cykl wypowiedzi osób z branży na bieżące tematy ze świata HoReCa
HoReCaTrendsTalks II część Zwinne gastrobiznesy / Elastyczni dostawcy. Hyde Park HorecaTrendsTalks
- Zenon Badyra - dyrektor sprzedaży Foodservice, Transgourmet Polska Sp. z o.o.
- Magdalena Brzózka - redaktor prowadząca, portalspozywczy.pl, horecatrends.pl
- Krzysztof Cybruch - inicjator Targu Śniadaniowego
- Malka Kafka - założycielka, TelAviv Urban Food
- Krzysztof Kaliciński - konsultant, trener biznesu, coach, wykładowca, Akademia Leona Koźmińskiego
- Grzegorz Kłos - prezes zarządu, Ed Red S.A.
- Jakub Szymanek - dziennikarz, portalspozywczy.pl
- Anna Wrona - dziennikarka, portalspozywczy.pl