Forum Rynku Spożywczego i HandluForum Rynku Spożywczego i Handlu

Prelegenci

A B C D G H J K L M N O P R S Ś T U W Z
Grzegorz Kłos

Grzegorz Kłos

prezes zarządu

Ed Red S.A.

20 letnie doświadczenie w gastronomii zamienił na przygodę w branży spożywczej. Twórca takich marek jak ED RED i FABRYKA PIZZY. Miłośnik innowacji, wychodzenia poza utarte schematy oraz łączenia wysokiej jakości z niezobowiązującym wizerunkiem.

Bierze udział w sesjach:

  • HoReCaTrendsTalks II część Zwinne gastrobiznesy / Elastyczni dostawcy. Hyde Park HorecaTrendsTalks

    ZOBACZ WIĘCEJ PRELEGENCI
     

    HoReCaTrendsTalks II część Zwinne gastrobiznesy / Elastyczni dostawcy. Hyde Park HorecaTrendsTalks

    • Gastronomia przenika się z produkcją żywności – restauracje w czasie pandemii zmieniły się w delikatesy
    • Rynek kawiarni w pandemii
    • Współpraca dostawca-gastronomia – razem przeciwko skutkom pandemii
    • Hyde Park HorecaTrendsTalks – cykl wypowiedzi osób z branży na bieżące tematy ze świata HoReCa

    HoReCaTrendsTalks II część Zwinne gastrobiznesy / Elastyczni dostawcy. Hyde Park HorecaTrendsTalks

POWRÓT