Grzegorz Kłos
prezes zarządu
Ed Red S.A.
20 letnie doświadczenie w gastronomii zamienił na przygodę w branży spożywczej. Twórca takich marek jak ED RED i FABRYKA PIZZY. Miłośnik innowacji, wychodzenia poza utarte schematy oraz łączenia wysokiej jakości z niezobowiązującym wizerunkiem.
Bierze udział w sesjach:
-
HoReCaTrendsTalks II część Zwinne gastrobiznesy / Elastyczni dostawcy. Hyde Park HorecaTrendsTalks
ZOBACZ WIĘCEJ PRELEGENCIHoReCaTrendsTalks II część Zwinne gastrobiznesy / Elastyczni dostawcy. Hyde Park HorecaTrendsTalks
- Gastronomia przenika się z produkcją żywności – restauracje w czasie pandemii zmieniły się w delikatesy
- Rynek kawiarni w pandemii
- Współpraca dostawca-gastronomia – razem przeciwko skutkom pandemii
- Hyde Park HorecaTrendsTalks – cykl wypowiedzi osób z branży na bieżące tematy ze świata HoReCa