Forum Rynku Spożywczego i HandluForum Rynku Spożywczego i Handlu

Prelegenci

A B C D G H J K L M N O P R S Ś T U W Z
Jolanta Ciechomska

Jolanta Ciechomska

kierownik ds. systemu QAFP

Unia Producentów i Pracodawców Przemysłu Mięsnego

Z wykształcenia technolog żywności, dietetyk i manager. 

Od wielu lat związana z sektorem branży mięsnej a szczególnie z wdrażaniem i budowaniem marki Systemu Gwarantowanej Jakości Żywności QAFP. 

Ekspert w Instytucie Gospodarki Rolnej oraz członek zespołu: „Wysokiej jakości żywności” powołanego przez Ministra Rolnictwa i Rozwoju Wsi w ramach Porozumienia Rolniczego. 

Bierze udział w sesjach:

  • Mięso w sieci wyzwań

    ZOBACZ WIĘCEJ PRELEGENCI
     

    Mięso w sieci wyzwań

    • Drobiarstwo – kolejny zły rok. Krajobraz po pandemii i grypie ptaków
    • Zielony Ład, zakaz stosowania klatek – branża wobec ekowyzwań
    • Zmiany trendów konsumenckich a rynek mięsa. Rewolucja czy ewolucja?
    • Kontrola kosztów w branży mięsnej – klucz do sukcesu

    Mięso w sieci wyzwań

POWRÓT