Jolanta Ciechomska
kierownik ds. systemu QAFP
Unia Producentów i Pracodawców Przemysłu Mięsnego
Z wykształcenia technolog żywności, dietetyk i manager.
Od wielu lat związana z sektorem branży mięsnej a szczególnie z wdrażaniem i budowaniem marki Systemu Gwarantowanej Jakości Żywności QAFP.
Ekspert w Instytucie Gospodarki Rolnej oraz członek zespołu: „Wysokiej jakości żywności” powołanego przez Ministra Rolnictwa i Rozwoju Wsi w ramach Porozumienia Rolniczego.
Bierze udział w sesjach:
-
Mięso w sieci wyzwań
- Drobiarstwo – kolejny zły rok. Krajobraz po pandemii i grypie ptaków
- Zielony Ład, zakaz stosowania klatek – branża wobec ekowyzwań
- Zmiany trendów konsumenckich a rynek mięsa. Rewolucja czy ewolucja?
- Kontrola kosztów w branży mięsnej – klucz do sukcesu
Mięso w sieci wyzwań
- Michał Bitner - koordynator zarządu, Indykpol SA
- Tomasz Brandt - dyrektor komercyjny, Madej Wróbel Sp. z o.o.
- Tomasz Brus - członek zarządu, SuperDrob SA
- Jolanta Ciechomska - kierownik ds. systemu QAFP, Unia Producentów i Pracodawców Przemysłu Mięsnego
- Łukasz Dominiak - dyrektor ds. Public i Government Relations, ANIMEX Foods Sp. z o.o.
- Katarzyna Gawrońska - dyrektor generalna, Krajowa Izba Producentów Drobiu i Pasz
- Jurek Sobieniak - szef kuchni, technolog, restaurator i pasjonat kuchni, -
- Adam Tubilewicz - zastępca redaktorki naczelnej PortalSpozywczy.pl