Forum Rynku Spożywczego i HandluForum Rynku Spożywczego i Handlu

Prelegenci

A B C D G H J K L M N O P R S Ś T U W Z
Kamil Rabenda

Kamil Rabenda

prezes zarządu, Soligrano Sp. z o.o.


Prezes Zarządu Soligrano Sp. z o.o. Spółka Komandytowa

Absolwent Uniwersytetu Łódzkiego, Wydziału Studiów Międzynarodowych i Politologicznych, kierunku Stosunki Międzynarodowe. Absolwent wielu kursów i szkoleń z zakresu zarządzania projektami, zarządzania przedsiębiorstwem, kontrolingiem finansowym oraz marketingiem.

 Absolwent XX Edycji Master of Business Administration – MBA, organizowanej przez Polsko-Amerykańskie Centrum Zarządzania oraz Minot State University.

 W latach 2010 – 2018 Prezes Zarządu Kolumna Park Sp. z o.o., od 2012 roku Prezes Zarządu Organikagro Sp. z o.o. Spółka Komandytowa, od roku 2015 Prezes Zarządu Soligrano Sp. z o.o. Spółka Komandytowa.

Bierze udział w sesjach:

  • Biznes spożywczy 4.0 – zdolności produkcyjne do potęgi

    ZOBACZ WIĘCEJ PRELEGENCI
     

    Biznes spożywczy 4.0 – zdolności produkcyjne do potęgi

    • Automatyzacja i robotyzacja – must have branży spożywczej
    • Niskie zużycie energii, odzysk chłodu/ciepła, biogaz, fotowoltaika – ekologiczne inwestycje w zakładach
    • Jak mądrze oszczędzać na ekologii?
    • Nowe zasady produkcji a zmiany w produktach i opakowaniach
    • Sztuczna inteligencja i digitalizacja w zakładach spożywczych
    • Nowe technologie dla nowych pracowników. Jak zmiany w zakładach przekładają się na potrzeby kadrowe firm?
    • Sprawniej, szybciej, wydajniej – rola logistyki wewnętrznej

    Biznes spożywczy 4.0 – zdolności produkcyjne do potęgi

POWRÓT