
Kamil Rabenda
prezes
Soligrano
Kamil Rabenda
Prezes Zarządu Soligrano Sp. z o.o. Spółka Komandytowa
Absolwent Uniwersytetu Łódzkiego, Wydziału Studiów Międzynarodowych i Politologicznych, kierunku Stosunki Międzynarodowe. Absolwent wielu kursów i szkoleń z zakresu zarządzania projektami, zarządzania przedsiębiorstwem, kontrolingiem finansowym oraz marketingiem.
Absolwent XX Edycji Master of Business Administration – MBA, organizowanej przez Polsko-Amerykańskie Centrum Zarządzania oraz Minot State University.
W latach 2010 – 2018 Prezes Zarządu Kolumna Park Sp. z o.o., od 2012 roku Prezes Zarządu Organikagro Sp. z o.o. Spółka Komandytowa, od roku 2015 Prezes Zarządu Soligrano Sp. z o.o. Spółka Komandytowa.
Bierze udział w sesjach:
-
Biznes spożywczy 4.0 – zdolności produkcyjne do potęgi
- Automatyzacja i robotyzacja – must have branży spożywczej
- Niskie zużycie energii, odzysk chłodu/ciepła, biogaz, fotowoltaika – ekologiczne inwestycje w zakładach
- Jak mądrze oszczędzać na ekologii?
- Nowe zasady produkcji a zmiany w produktach i opakowaniach
- Sztuczna inteligencja i digitalizacja w zakładach spożywczych
- Nowe technologie dla nowych pracowników. Jak zmiany w zakładach przekładają się na potrzeby kadrowe firm?
- Sprawniej, szybciej, wydajniej – rola logistyki wewnętrznej
Biznes spożywczy 4.0 – zdolności produkcyjne do potęgi
- Zbigniew Groszyk - wiceprezes zarządu, SM Mlekpol
- Piotr Kasperuk - Business Development Director Poland, Czech Republic, Hungary & Slovakia, CCL Label
- Ireneusz Kozber - dyrektor logistyki, PPHU Millano Sp. z o.o.
- Karol Krowiak - Menager Rozwoju Rynku FMCG, Region Europa Środkowo-Wschodnia, Mitsubishi Electric
- Bartosz Półgrabia - wiceprezes zarządu, Pamapol SA
- Jacek Punda - Senior Account Manager, Infor
- Kamil Rabenda - prezes, Soligrano
- Daniel Rekowski - Key Account Manager, SIG Combibloc
- Jacek Ziarno - redaktor naczelny, Magazyn Gospodarczy Nowy Przemysł