Forum Rynku Spożywczego i HandluForum Rynku Spożywczego i Handlu

Prelegenci

A B C D G H J K L M N O P R S Ś T U W Z
Katarzyna Gawrońska

Katarzyna Gawrońska

dyrektor generalna

Krajowa Izba Producentów Drobiu i Pasz

Jest dyrektorem Krajowej Izby Producentów Drobiu i Pasz. W branży drobiarskiej pracuje od ponad 12 lat. Podczas swojej kariery zawodowej uczestniczyła w wielu projektach analitycznych, lobbingowych i konsultacyjnych o zasięgu krajowym oraz międzynarodowym. Dyrektor Gawrońska jest autorką wielu artykułów naukowych publikowanych w prasie fachowej dotyczących zagadnień związanych z rynkiem mięsa drobiowego oraz z rynkiem jaj. Katarzyna Gawrońska współtworzyła jedyne – jak do tej pory -  na polskim rynku narzędzie wspomagające zarządzanie przedsiębiorstwami drobiarskimi - Poultry Insider. Uczestniczyła także w przygotowaniu modeli ekonometrycznych wykorzystywanych przez służby weterynaryjne do szacowania wartości stad kur nieśnych. Znajomość branży drobiarskiej w przypadku dyrektor Gawrońskiej nie ogranicza się wyłącznie do rynku polskiego. Dzięki wielu wizytom studyjnym oraz aktywnemu zaangażowaniu w prace różnych grup roboczych na forum Unii Europejskiej Katarzyna Gawrońska z sukcesem przekazuje drobiarskim praktykom w Polsce najbardziej zaawansowaną wiedzę branżową. 

Bierze udział w sesjach:

  • Mięso w sieci wyzwań

    ZOBACZ WIĘCEJ PRELEGENCI
     

    Mięso w sieci wyzwań

    • Drobiarstwo – kolejny zły rok. Krajobraz po pandemii i grypie ptaków
    • Zielony Ład, zakaz stosowania klatek – branża wobec ekowyzwań
    • Zmiany trendów konsumenckich a rynek mięsa. Rewolucja czy ewolucja?
    • Kontrola kosztów w branży mięsnej – klucz do sukcesu

    Mięso w sieci wyzwań

POWRÓT