
Katarzyna Siczek
Co-Founder
It’s Bean
Katarzyna Siczek to współzałożycielka start-upu tworzącego roślinne alternatywy jogurtów z fasoli pod marką It’s bean! Z wykształcenia jest dietetyczką, dlatego zwraca szczególną uwagę na wartość odżywczą roślinnych zamienników tradycyjnych produktów. Jako miłośniczce roślinnej diety, zależy jej na tworzeniu produktów, które będą smakować nie tylko wegetarianom. Ważny jest dla niej sposób produkcji żywności oparty o ekologiczne wartości.
Bierze udział w sesjach:
-
Innowacje = rozwój. Produkt skrojony na miarę postcovidowych czasów
- Dział R&D – nowe serce zakładu spożywczego
- Lokalnie, prosto z farmy, pod nazwiskiem – koniec z anonimowymi produktami
- Specjalnie dla Ciebie – personalizacja produktów spożywczych
- Kreowanie nowych produktów na nasyconym rynku. Polska scena start-upowa w branży spożywczej
- Sprzedażowa moc z social mediów. Jak współpracować z influencerami?
- Postcovidowy konsument na zakupach - jak go zainteresować
Innowacje = rozwój. Produkt skrojony na miarę postcovidowych czasów
- Artur Gajewski - dyrektor marketingu i R&D, Purella
- Piotr Grabowski - współzałożyciel, FOODTECH.AC SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
- Krzysztof Klincewicz - profesor, Wydział Zarządzania, Uniwersytet Warszawski, kierownik projektu EIT Food RIS Consumer Engagement Labs
- Anna Mirek - radca prawny, senior associate, Kancelaria Noerr
- Katarzyna Młynarczyk - Digital Marketing Lead, COO, Socjomania, Co-Founder, Rebread
- Marian Owerko - przewodniczący Rady Nadzorczej, Bakalland SA
- Katarzyna Siczek - Co-Founder, It’s Bean