Forum Rynku Spożywczego i HandluForum Rynku Spożywczego i Handlu

Prelegenci

A B C D G H J K L M N O P R S Ś T U W Z
Krzysztof Klincewicz

Krzysztof Klincewicz

profesor, Wydział Zarządzania, Uniwersytet Warszawski, kierownik projektu EIT Food RIS Consumer Engagement Labs

Krzysztof Klincewicz – profesor, Wydział Zarządzania, Uniwersytet Warszawski, kierownik projektu EIT Food RIS Consumer Engagement Labs

Profesor Wydziału Zarządzania Uniwersytetu Warszawskiego. Kierownik projektu EIT Food RIS Consumer Engagement Labs, w ramach którego konsumenci wspólnie z firmami spożywczymi projektują nowe produkty spożywcze. Posiada doświadczenia zawodowe w branży zaawansowanych technologii w Polsce, Finlandii i Wielkiej Brytanii, pracował też w japońskim Tokyo Institute of Technology. Był koordynatorem ekspertów Akceleratora Zielonych Technologii GreenEvo, członkiem Komitetu Wykonawczego ds. Technologii ONZ i Komitetu ds. Strat i Zniszczeń Wywołanych przez Zmiany Klimatu UNFCCC, konsultantem Obserwatorium Badań i Innowacji Komisji Europejskiej oraz Światowej Organizacji Własności Intelektualnej, jak również zarządzał regionalnym oddziałem inkubatora technologii rolno-spożywczych EIT Food Seedbed. Autor licznych publikacji naukowych, specjalizujący się w zagadnieniach zarządzania innowacjami i technologiami.

Bierze udział w sesjach:

  • Innowacje = rozwój. Produkt skrojony na miarę postcovidowych czasów

    ZOBACZ WIĘCEJ PRELEGENCI
     

    Innowacje = rozwój. Produkt skrojony na miarę postcovidowych czasów

    • Dział R&D – nowe serce zakładu spożywczego
    • Lokalnie, prosto z farmy, pod nazwiskiem – koniec z anonimowymi produktami
    • Specjalnie dla Ciebie – personalizacja produktów spożywczych
    • Kreowanie nowych produktów na nasyconym rynku. Polska scena start-upowa w branży spożywczej
    • Sprzedażowa moc z social mediów. Jak współpracować z influencerami?
    • Postcovidowy konsument na zakupach - jak go zainteresować

    Innowacje = rozwój. Produkt skrojony na miarę postcovidowych czasów

POWRÓT