Maciej Herman
dyrektor zarządzający
Lotte Wedel Sp. z o.o.
Bierze udział w sesjach:
-
Żywność w świecie VUCA: trendy, rynek, prawo
- Ekologicznie = ekonomicznie? Produkcja i produkty w zgodzie z naturą i zero waste
- Które z pandemicznych trendów zostaną z nami na dłużej?
- Czego nauczyła nas pandemia? Odrobione lekcje firm
- Krajowy Plan Odbudowy, Polski Ład i inne legislacyjne rozwiązania – jaki mają wpływ na biznes spożywczy?
- Drożejące surowce i wyższe opłaty + Zielony Ład. Koniec epoki zwiększania wolumenów?
- Opłata cukrowa, podatek od handlu, reklam i opakowań a rentowność firm
- Nowe opakowania. System kaucyjno-depozytowy rewolucją dla firm spożywczych
Żywność w świecie VUCA: trendy, rynek, prawo
- Rafi Albo - Global Creative Director & Head of Connected Packaging, CCL Label
- Ryszard Bartosik - sekretarz stanu, Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi
- Michał Czerwiński - CEO, Purella
- Maciej Herman - dyrektor zarządzający, Lotte Wedel Sp. z o.o.
- Edyta Kochlewska - redaktor naczelna, dlahandlu.pl
- Piotr Kwiatkowski - prezes zarządu, Credit Agricole Bank Polska SA
- Kacper Nosarzewski - członek zarządu, Polskie Towarzystwo Studiów nad Przyszłością, partner, 4CF
- Mikołaj Piaskowski - radca prawny, współkierujący praktyką Prawa Ochrony Konkurencji i Konsumentów, Baker McKenzie
- Iwona Piasta - członek zarządu, dyrektor Generalna BU Food, Grupa Maspex Sp. z o.o.
- Marek Sumiła - dyrektor zarządzający, Danone i Żywiec Zdrój w Polsce