
Michał Bitner
koordynator zarządu
Indykpol SA
Absolwent Akademii Leona Koźmińskiego w Warszawie i EAE Business School w Barcelonie.
Managerskie doświadczenie zawodowe w latach dwutysięcznych rozpoczynał w dziale marketingu dywizji produktów profesjonalnych w L’Oreal Polska, skąd przeszedł do największego dystrybutora i producenta alkoholu w Polsce. W CEDC International odpowiedzialny był za zarządzanie holistycznym rozwojem czołowych międzynarodowych marek alkoholowych na rynku polskim.
Z Grupą Kapitałową Indykpol związany od 6 lat, w której był współtwórcą rebrandingu marki Indykpol, kreacji celów strategicznych i misji firmy. Członek zespołu odpowiedzialnego za zmianę struktur, procesy M&A i zakresu działań operacyjnych i komercyjnych w grupie.
Na co dzień działacz na rzecz rozwoju polskiego drobiarstwa na arenie międzynarodowej i propagator zdrowej, bezpiecznej, smacznej i wysokiej jakości żywności.
Prywatnie, szczęśliwy mąż i ojciec 2 dzieci. Miłośnik podróży, golfa i sportów zimowych.
Bierze udział w sesjach:
-
Mięso w sieci wyzwań
- Drobiarstwo – kolejny zły rok. Krajobraz po pandemii i grypie ptaków
- Zielony Ład, zakaz stosowania klatek – branża wobec ekowyzwań
- Zmiany trendów konsumenckich a rynek mięsa. Rewolucja czy ewolucja?
- Kontrola kosztów w branży mięsnej – klucz do sukcesu
Mięso w sieci wyzwań
- Michał Bitner - koordynator zarządu, Indykpol SA
- Tomasz Brandt - dyrektor komercyjny, Madej Wróbel Sp. z o.o.
- Tomasz Brus - członek zarządu, SuperDrob SA
- Jolanta Ciechomska - kierownik ds. systemu QAFP, Unia Producentów i Pracodawców Przemysłu Mięsnego
- Łukasz Dominiak - dyrektor ds. Public i Government Relations, ANIMEX Foods Sp. z o.o.
- Katarzyna Gawrońska - dyrektor generalna, Krajowa Izba Producentów Drobiu i Pasz
- Jurek Sobieniak - szef kuchni, technolog, restaurator i pasjonat kuchni, -
- Adam Tubilewicz - zastępca redaktora naczelnego, PortalSpozywczy.pl