Rafał Czech
współzałożyciel
Bezmięsny
Współtwórca Bezmięsnego czyli firmy zajmującej się tworzeniem roślinnych alternatyw dla mięsa, które smakiem i wyglądem przypominają ich tradycyjne odpowiedniki. W Bezmięsnym szczególnie odnajduje się w takich dziedzinach jak projektowanie i wdrażanie nowych produktów. Absolwent kierunku "Zarządzanie Strategiczne" na Akademii Leona Koźmińskiego, w której kilka lat później odbierał nagrodę "Start-Up Pozytywnego Wpływu" dla swojej firmy.
Bierze udział w sesjach:
-
Żywność roślinna – nowe produkty, nowa konsumpcja
- Odpowiedzialna konsumpcja, etyczne aspekty – co skłania konsumentów do sięgania po roślinne produkty?
- Szybko, łatwo, zdrowo, roślinnie – czego oczekuje konsument?
- Młodzi wizjonerzy kontra doświadczeni gracze w walce o roślinne podium
- Rynek żywności roślinnej w sieci unijnych regulacji
Żywność roślinna – nowe produkty, nowa konsumpcja
- Rafał Czech - współzałożyciel, Bezmięsny
- Mateusz Kowalewski - prezes zarządu, Hortimex Sp. z o.o.
- Joanna Rewaj - Strategy & Innovation Associated Director, Dragon Rouge
- Igor Sadurski - współzałożyciel, Bezmięsny
- Agnieszka Szymecka-Wesołowska - wspólniczka i współzałożycielka, Centrum Prawa Żywnościowego A. Szymecka-Wesołowska, D. Szostek sp.j.
- Marcin Tischner - Corporate Engagement & Sustainability Specialist, ProVeg Polska
- Anna Wrona - dziennikarka, portalspozywczy.pl
- Katarzyna Zgieb - starszy menedżer ds. żywienia i rozwoju jakości, Jerónimo Martins