Tomasz Brandt
dyrektor komercyjny
Madej Wróbel Sp. z o.o.
Tomasz Brandt od 20 lat prężnie działa na rynku FMCG. Na wszystkich szczeblach swojej kariery dał się poznać jako skuteczny menedżer, z bogatym doświadczeniem w kompleksowym zarządzaniu obszarem komercyjnym i osiągnięciami w zwiększaniu sprzedaży oraz marży, realizacji rocznych budżetów, uzyskiwaniu efektu synergii przy łączeniu struktur sprzedażowych. Z sukcesem zajmuje się także analizą rynku i potrzeb klientów, dzięki czemu świadomie inicjuje kierunki ekspansji. Obecnie związany jest z marką Madej Wróbel - jako Dyrektor Komercyjny odpowiada za tworzenie i wdrażanie strategii marketingowej oraz zarządzanie sprzedażą krajową i eksportem. Wcześniej pełnił funkcję Dyrektora Komercyjnego oraz członka zarządu firmy Pamapol S.A., gdzie z sukcesem pracował nad zwiększeniem sprzedaży marki, efektywnie zarządzając zespołami sprzedaży. Pracował również dla firmy Colian jako Dyrektor Sprzedaży Kanału Tradycyjnego i KSS, przeprowadzając m.in. efektywne połączenie działów sprzedaży w ramach fuzji firm Colian i Solidarność.
Bierze udział w sesjach:
-
Mięso w sieci wyzwań
- Drobiarstwo – kolejny zły rok. Krajobraz po pandemii i grypie ptaków
- Zielony Ład, zakaz stosowania klatek – branża wobec ekowyzwań
- Zmiany trendów konsumenckich a rynek mięsa. Rewolucja czy ewolucja?
- Kontrola kosztów w branży mięsnej – klucz do sukcesu
Mięso w sieci wyzwań
- Michał Bitner - koordynator zarządu, Indykpol SA
- Tomasz Brandt - dyrektor komercyjny, Madej Wróbel Sp. z o.o.
- Tomasz Brus - członek zarządu, SuperDrob SA
- Jolanta Ciechomska - kierownik ds. systemu QAFP, Unia Producentów i Pracodawców Przemysłu Mięsnego
- Łukasz Dominiak - dyrektor ds. Public i Government Relations, ANIMEX Foods Sp. z o.o.
- Katarzyna Gawrońska - dyrektor generalna, Krajowa Izba Producentów Drobiu i Pasz
- Jurek Sobieniak - szef kuchni, technolog, restaurator i pasjonat kuchni, -
- Adam Tubilewicz - zastępca redaktorki naczelnej, PortalSpozywczy.pl