Prelegenci

A B C D G J K L Ł M N O P R S Ś T U W Z Ż
Damian Rybak

Damian Rybak

dyrektor Marki Pizza Hut Dine in/ Amrest Holding

Damian Rybak związany jest z AmRest od 1998 roku, odkąd rozpoczął pracę w szczecińskiej restauracji Pizza Hut. Następnie z kierownika restauracji awansował na stanowisko kierownika regionalnego i  kierownika dystryktu, odpowiadając za otwarcia nowych restauracji, poprawę wyników operacyjnych i rozwój swoich managerów.

Chęć dalszego pogłębiania wiedzy skłoniła go jednak do wyjazdu do Stanów Zjednoczonych – tam związał się z marką Applebee’s. Praca na tak wymagającym, ale i znakomicie rozwijającym się rynku zaowocowała imponującym doświadczeniem. Po powrocie, w 2011 we współpracy z Yum wspierał rozwój projektu ACDR czyli Affordable Casual Dining Restaurant. Wraz z początkiem 2012 roku Damian Rybak objął stanowisko Prezydenta Marki Pizza Hut, odpowiadając m.in. za stworzenie i implementację strategii rozwoju sieci w Polsce i Rosji. Od 2017 roku pełni funkcję Dyrektora Marki Pizza Hut DINE IN.

Bierze udział w sesjach:

  • #HorecaTrendsTalks – czym żyje polska scena gastro?

    ZOBACZ WIĘCEJ PRELEGENCI
     

    #HorecaTrendsTalks – czym żyje polska scena gastro?

    •  Foodowy słownik głównych nurtów: #wege #vegan #zerowaste #respectfood

       

    • Co serwują najlepsi kucharze? Czym pulsuje Instagram? Co zdominuje podniebienia w 2020 roku

       

    • Kultura foodie. W oczekiwaniu na wielką rewolucję restauracyjną

       

    • Kucharz, bloger i dietetyk - jak wykorzystać potencjał tych autorytetów?

       

    • #streetfood – niezobowiązującej gastronomii przybywa zwolenników, nie tylko wśród młodzieży

    #HorecaTrendsTalks – czym żyje polska scena gastro?

    • Magdalena Brzózka - redaktor prowadząca, www.portalspozywczy.pl
    • Krzysztof Cybruch - twórca Targu Śniadaniowego i Targu Rybnego, szef komercjalizacji Hali Gwardii, wspólnik FoodHall Poland
    • Krzysztof Janiszewski - restaurator, właściciel, Restauracja Senses
    • Grzegorz Łapanowski - kucharz, założyciel, prezes, Fundacja „Szkoła na widelcu”
    • Adriana Marczewska - szefowa kuchni, restauracja WuWu, uczestniczka programu „Top Chef”, prowadząca kulinarne programy telewizyjne
    • Agnieszka Mielczarek - coach żywienia, współwłaścicielka cateringu dietetycznego Bistrobox
    • Damian Rybak - dyrektor Marki Pizza Hut Dine in/ Amrest Holding
    • Anna Wrona - dziennikarz, portalspozywczy.pl
    • Maciej Żakowski - współtwórca Restaurant Week Polska, Fine Dining Week i World Class Cocktail Festival, ORZO people-music-natur
POWRÓT