Grzegorz Zych
wiceprezes zarządu
Dobrowolscy Sp. z o.o.
Związany z rynkiem FMCG od ponad 21 lat. Od 2017 roku związany z firmą Dobrowolscy, gdzie pełni funkcję Wiceprezesa Zarządu oraz Dyrektora ds. handlu i marketingu. Wcześniej pracował dla grupy Eurocash jako Dyrektor ds. produktów świeżych – odpowiedzialny za rozwój kategorii produktów świeżych w sklepach Delikatesy Centrum i magazynu centralnego. W latach 1998 – 2007 w firmie Sokołów m.in. pełnił funkcję Dyrektora ds. hurtu i detalu.
Bierze udział w sesjach:
-
Rewolucja w branży mięsnej zmienia strategie firm
- Wzrost produkcji czy specjalizacja - sky is the limit?
- Światowi giganci patrzą na Polskę - co dalej z konsolidacją?
- Nowe trendy konsumenckie: edukować czy pobudzić emocje?
- Polskie mięso zagranicą: Problemy rynku UE, gdzie szukać szans poza Europą?
- Wyzwania prawne dla branży: umowa UE-Mercosur, ustawa odorowa, protekcjonizm
Rewolucja w branży mięsnej zmienia strategie firm
- Ludomir Biedecki - radca prawny, Noerr
- Witold Choiński - prezes zarządu, Polskie Mięso
- Jarosław Kowalewski - członek zarządu, SuperDrob SA
- Mirosław Koźlakiewicz - przewodniczący rady nadzorczej, CEDROB SA
- Marta Marczak - dyrektor w zespole strategii marki, PwC
- Paweł Nowak - dyrektor zarządzający zakładami mięsnymi i produkcją zwierzęcą, Goodvalley
- Anna Olewnik-Mikołajewska - prezes, ZM Olewnik
- Adam Tubilewicz - dziennikarz, portalspozywczy.pl
- Adam Zdanowski - współwłaściciel, ZM Wierzejki
- Grzegorz Zych - wiceprezes zarządu, Dobrowolscy Sp. z o.o.