Prelegenci

A B C D G J K L Ł M N O P R S Ś T U W Z Ż
Krzysztof Cybruch

Krzysztof Cybruch

twórca Targu Śniadaniowego i Targu Rybnego, szef komercjalizacji Hali Gwardii, wspólnik FoodHall Poland

Gdańszczanin w Warszawie. Absolwent Akademii Wychowania Fizycznego oraz Uniwersytetu Gdańskiego. Trener i medalista mistrzostw polski w lekkiej atletyce. Finalista międzynarodowego maratonu kreatywności internetowej we Francji.
Niegdyś odpowiedzialny za budowanie sieci sprzedażowych. Przez następne lata związany z branżą marketingu i reklamy.
Założyciel Targu Śniadaniowego, Targu Rybnego, odpowiedzialny za Bazar Koszyki, ostatnio także szef komercjalizacji Hali Gwardii.

Bierze udział w sesjach:

  • #HorecaTrendsTalks – czym żyje polska scena gastro?

    ZOBACZ WIĘCEJ PRELEGENCI
     

    #HorecaTrendsTalks – czym żyje polska scena gastro?

    •  Foodowy słownik głównych nurtów: #wege #vegan #zerowaste #respectfood

       

    • Co serwują najlepsi kucharze? Czym pulsuje Instagram? Co zdominuje podniebienia w 2020 roku

       

    • Kultura foodie. W oczekiwaniu na wielką rewolucję restauracyjną

       

    • Kucharz, bloger i dietetyk - jak wykorzystać potencjał tych autorytetów?

       

    • #streetfood – niezobowiązującej gastronomii przybywa zwolenników, nie tylko wśród młodzieży

    #HorecaTrendsTalks – czym żyje polska scena gastro?

    • Magdalena Brzózka - redaktor prowadząca, www.portalspozywczy.pl
    • Krzysztof Cybruch - twórca Targu Śniadaniowego i Targu Rybnego, szef komercjalizacji Hali Gwardii, wspólnik FoodHall Poland
    • Krzysztof Janiszewski - restaurator, właściciel, Restauracja Senses
    • Grzegorz Łapanowski - kucharz, założyciel, prezes, Fundacja „Szkoła na widelcu”
    • Adriana Marczewska - szefowa kuchni, restauracja WuWu, uczestniczka programu „Top Chef”, prowadząca kulinarne programy telewizyjne
    • Agnieszka Mielczarek - coach żywienia, współwłaścicielka cateringu dietetycznego Bistrobox
    • Damian Rybak - dyrektor Marki Pizza Hut Dine in/ Amrest Holding
    • Anna Wrona - dziennikarz, portalspozywczy.pl
    • Maciej Żakowski - współtwórca Restaurant Week Polska, Fine Dining Week i World Class Cocktail Festival, ORZO people-music-natur
POWRÓT