Bierze udział w sesjach:
-
Żywność roślinna – nowe produkty, nowa konsumpcja
- Odpowiedzialna konsumpcja, etyczne aspekty – co skłania konsumentów do sięgania po roślinne produkty?
- Szybko, łatwo, zdrowo, roślinnie – czego oczekuje konsument?
- Młodzi wizjonerzy kontra doświadczeni gracze w walce o roślinne podium
- Rynek żywności roślinnej w sieci unijnych regulacji
Żywność roślinna – nowe produkty, nowa konsumpcja
- Rafał Czech - współzałożyciel, Bezmięsny
- Mateusz Kowalewski - prezes zarządu, Hortimex Sp. z o.o.
- Joanna Rewaj - Strategy & Innovation Associated Director, Dragon Rouge
- Igor Sadurski - współzałożyciel, Bezmięsny
- Agnieszka Szymecka-Wesołowska - wspólniczka i współzałożycielka, Centrum Prawa Żywnościowego A. Szymecka-Wesołowska, D. Szostek sp.j.
- Marcin Tischner - Corporate Engagement & Sustainability Specialist, ProVeg Polska
- Anna Wrona - dziennikarka, portalspozywczy.pl
- Katarzyna Zgieb - starszy menedżer ds. żywienia i rozwoju jakości, Jerónimo Martins
-
HoReCaTrendsTalks I część. Zwinne gastrobiznesy / Elastyczni dostawcy
- Jak konstruować gastronomiczny biznes – odporny na zawirowania i kryzysy?
- Nowe czasy, nowe trendy, nowe menu
- Boom na food delivery i dark kitchen
- „Paragony grozy” przez cały rok? Rosnące koszty zmieniają biznes gastronomiczny
- Jakość, unikatowość, lokalność – jak pozyskać idealny surowiec?
- Pracownik pilnie poszukiwany – kto chce pracować w HoReCa
HoReCaTrendsTalks I część. Zwinne gastrobiznesy / Elastyczni dostawcy
- Beniamin Bielecki - właściciel restauracji Bibenda, uczestnik projektu EIT Food pod nazwą Kierunek Restauracja Przyszłości
- Magdalena Brzózka - redaktor prowadząca, portalspozywczy.pl, horecatrends.pl
- Marek Cynowski - CEO, Rebel Tang
- Krzysztof Kaliciński - konsultant, trener biznesu, coach, wykładowca, Akademia Leona Koźmińskiego
- Ewa Rzeszowska - Project Manager, European Institute of Innovation & Technology (EIT) Food
- Jurek Sobieniak - szef kuchni, technolog, restaurator i pasjonat kuchni, -
- Robert Sowa - restaurator, -
- Jakub Szymanek - dziennikarz, portalspozywczy.pl
- Anna Wrona - dziennikarka, portalspozywczy.pl
-
HoReCaTrendsTalks II część Zwinne gastrobiznesy / Elastyczni dostawcy. Hyde Park HorecaTrendsTalks
ZOBACZ WIĘCEJ PRELEGENCIHoReCaTrendsTalks II część Zwinne gastrobiznesy / Elastyczni dostawcy. Hyde Park HorecaTrendsTalks
- Gastronomia przenika się z produkcją żywności – restauracje w czasie pandemii zmieniły się w delikatesy
- Rynek kawiarni w pandemii
- Współpraca dostawca-gastronomia – razem przeciwko skutkom pandemii
- Hyde Park HorecaTrendsTalks – cykl wypowiedzi osób z branży na bieżące tematy ze świata HoReCa
HoReCaTrendsTalks II część Zwinne gastrobiznesy / Elastyczni dostawcy. Hyde Park HorecaTrendsTalks
- Zenon Badyra - dyrektor sprzedaży Foodservice, Transgourmet Polska Sp. z o.o.
- Magdalena Brzózka - redaktor prowadząca, portalspozywczy.pl, horecatrends.pl
- Krzysztof Cybruch - inicjator Targu Śniadaniowego
- Malka Kafka - założycielka, TelAviv Urban Food
- Krzysztof Kaliciński - konsultant, trener biznesu, coach, wykładowca, Akademia Leona Koźmińskiego
- Grzegorz Kłos - prezes zarządu, Ed Red S.A.
- Jakub Szymanek - dziennikarz, portalspozywczy.pl
- Anna Wrona - dziennikarka, portalspozywczy.pl