Bierze udział w sesjach:
- 
						
Żywność roślinna – nowe produkty, nowa konsumpcja
- Odpowiedzialna konsumpcja, etyczne aspekty – co skłania konsumentów do sięgania po roślinne produkty?
 - Szybko, łatwo, zdrowo, roślinnie – czego oczekuje konsument?
 - Młodzi wizjonerzy kontra doświadczeni gracze w walce o roślinne podium
 - Rynek żywności roślinnej w sieci unijnych regulacji
 
 - 
						
HoReCaTrendsTalks I część. Zwinne gastrobiznesy / Elastyczni dostawcy
- Jak konstruować gastronomiczny biznes – odporny na zawirowania i kryzysy?
 - Nowe czasy, nowe trendy, nowe menu
 - Boom na food delivery i dark kitchen
 - „Paragony grozy” przez cały rok? Rosnące koszty zmieniają biznes gastronomiczny
 - Jakość, unikatowość, lokalność – jak pozyskać idealny surowiec?
 - Pracownik pilnie poszukiwany – kto chce pracować w HoReCa
 
 - 
						
HoReCaTrendsTalks II część Zwinne gastrobiznesy / Elastyczni dostawcy. Hyde Park HorecaTrendsTalks
ZOBACZ WIĘCEJ PRELEGENCIHoReCaTrendsTalks II część Zwinne gastrobiznesy / Elastyczni dostawcy. Hyde Park HorecaTrendsTalks
- Gastronomia przenika się z produkcją żywności – restauracje w czasie pandemii zmieniły się w delikatesy
 - Rynek kawiarni w pandemii
 - Współpraca dostawca-gastronomia – razem przeciwko skutkom pandemii
 - Hyde Park HorecaTrendsTalks – cykl wypowiedzi osób z branży na bieżące tematy ze świata HoReCa