Beniamin Bielecki
właściciel restauracji Bibenda, uczestnik projektu EIT Food pod nazwą Kierunek Restauracja Przyszłości
Beniamin Bielecki - współzałożyciel restauracji i baru Bibenda. Odpowiada za jego działanie w 100% już od prawie 8 lat. Doświadczenia zbierał w Warszawskich restauracjach oraz na międzynarodowych wydarzeniach. Wcześniej prowadził firmę “Ma noże i może”, oferującą cateringi, pop-up eventy oraz kolacje. Jego doświadczenia w branży gastronomicznej (i nie tylko) nauczyły go solidności, dbałości o szczegóły i ciężkiej pracy.
Bierze udział w sesjach:
-
HoReCaTrendsTalks I część. Zwinne gastrobiznesy / Elastyczni dostawcy
- Jak konstruować gastronomiczny biznes – odporny na zawirowania i kryzysy?
- Nowe czasy, nowe trendy, nowe menu
- Boom na food delivery i dark kitchen
- „Paragony grozy” przez cały rok? Rosnące koszty zmieniają biznes gastronomiczny
- Jakość, unikatowość, lokalność – jak pozyskać idealny surowiec?
- Pracownik pilnie poszukiwany – kto chce pracować w HoReCa
HoReCaTrendsTalks I część. Zwinne gastrobiznesy / Elastyczni dostawcy
- Beniamin Bielecki - właściciel restauracji Bibenda, uczestnik projektu EIT Food pod nazwą Kierunek Restauracja Przyszłości
- Magdalena Brzózka - redaktor prowadząca, portalspozywczy.pl, horecatrends.pl
- Marek Cynowski - CEO, Rebel Tang
- Krzysztof Kaliciński - konsultant, trener biznesu, coach, wykładowca, Akademia Leona Koźmińskiego
- Ewa Rzeszowska - Project Manager, European Institute of Innovation & Technology (EIT) Food
- Jurek Sobieniak - szef kuchni, technolog, restaurator i pasjonat kuchni, -
- Robert Sowa - restaurator, -
- Jakub Szymanek - dziennikarz, portalspozywczy.pl
- Anna Wrona - dziennikarka, portalspozywczy.pl