Forum Rynku Spożywczego i HandluForum Rynku Spożywczego i Handlu

Prelegenci

A B C D G H J K L M N O P R S Ś T U W Z
Ewa Rzeszowska

Ewa Rzeszowska

Project Manager

European Institute of Innovation & Technology (EIT) Food

Ewa Rzeszowsk - Project Manager w EIT Food (Europejskim Instytucie Innowacji i Technologii), odpowiedzialna za komunikację i międzynarodowe, a także lokalne, aktywności i eventy. Od lat związana z branżą foodową. Była managerka Targu Śniadaniowego oraz Food Lab Studio, organizatorka wielu wydarzeń, w tym m.in. dwóch edycji Warszawskiego Festiwalu Kulinarnego. Działania na rzecz odpowiedzialnej przyszłości jedzenia, zwiększenia świadomości konsumentów i większego zrównoważenia sektora spożywczego od samego początku jej kulinarnej przygody, którą rozpoczęła w warszawskim ruchu Slow Food Youth.

Bierze udział w sesjach:

  • HoReCaTrendsTalks I część. Zwinne gastrobiznesy / Elastyczni dostawcy

    ZOBACZ WIĘCEJ PRELEGENCI
     

    HoReCaTrendsTalks I część. Zwinne gastrobiznesy / Elastyczni dostawcy

    • Jak konstruować gastronomiczny biznes – odporny na zawirowania i kryzysy?
    • Nowe czasy, nowe trendy, nowe menu
    • Boom na food delivery i dark kitchen
    • „Paragony grozy” przez cały rok? Rosnące koszty zmieniają biznes gastronomiczny
    • Jakość, unikatowość, lokalność – jak pozyskać idealny surowiec?
    • Pracownik pilnie poszukiwany – kto chce pracować w HoReCa

    HoReCaTrendsTalks I część. Zwinne gastrobiznesy / Elastyczni dostawcy

POWRÓT