Forum Rynku Spożywczego i HandluForum Rynku Spożywczego i Handlu

Prelegenci

A B C D G H J K L M N O P R S Ś T U W Z
Jakub Szymanek

Jakub Szymanek

dziennikarz

portalspozywczy.pl

Bierze udział w sesjach:

  • Wyzwania dla branży alkoholowej

    ZOBACZ WIĘCEJ PRELEGENCI
     

    Wyzwania dla branży alkoholowej

    • Co piją Polacy?
    • Siła tradycji i nowych zwyczajów
    • Sprzedaż alkoholu w zdigitalizowanym świecie
    • Wpływ podatków na rozwój branży

    Wyzwania dla branży alkoholowej

  • HoReCaTrendsTalks I część. Zwinne gastrobiznesy / Elastyczni dostawcy

    ZOBACZ WIĘCEJ PRELEGENCI
     

    HoReCaTrendsTalks I część. Zwinne gastrobiznesy / Elastyczni dostawcy

    • Jak konstruować gastronomiczny biznes – odporny na zawirowania i kryzysy?
    • Nowe czasy, nowe trendy, nowe menu
    • Boom na food delivery i dark kitchen
    • „Paragony grozy” przez cały rok? Rosnące koszty zmieniają biznes gastronomiczny
    • Jakość, unikatowość, lokalność – jak pozyskać idealny surowiec?
    • Pracownik pilnie poszukiwany – kto chce pracować w HoReCa

    HoReCaTrendsTalks I część. Zwinne gastrobiznesy / Elastyczni dostawcy

  • HoReCaTrendsTalks II część Zwinne gastrobiznesy / Elastyczni dostawcy. Hyde Park HorecaTrendsTalks

    ZOBACZ WIĘCEJ PRELEGENCI
     

    HoReCaTrendsTalks II część Zwinne gastrobiznesy / Elastyczni dostawcy. Hyde Park HorecaTrendsTalks

    • Gastronomia przenika się z produkcją żywności – restauracje w czasie pandemii zmieniły się w delikatesy
    • Rynek kawiarni w pandemii
    • Współpraca dostawca-gastronomia – razem przeciwko skutkom pandemii
    • Hyde Park HorecaTrendsTalks – cykl wypowiedzi osób z branży na bieżące tematy ze świata HoReCa

    HoReCaTrendsTalks II część Zwinne gastrobiznesy / Elastyczni dostawcy. Hyde Park HorecaTrendsTalks

POWRÓT