Forum Rynku Spożywczego i HandluForum Rynku Spożywczego i Handlu

Prelegenci

A B C D G H J K L M N O P R S Ś T U W Z
Jurek Sobieniak

Jurek Sobieniak

szef kuchni, technolog, restaurator i pasjonat kuchni

-

Pierwszą pracę rozpoczął mając 17 lat. W klubie studenckim zmierzył się z realiami gastronomii, gdzie ciężko pracując zrozumiał, czym jest szacunek do wykonywanych zadań. Następnie serwował najlepsze placki ziemniaczane w warszawskiej Chimerze. Pokory do pracy i tego, jak zarządzać restauracją nauczył się w sieci kawiarni Bonjour. W kolejnych miejscach pracował już jako szef kuchni: Wars, Green Patio i Endorfina Foksal. Jest właścicielem Restauracji Sypka Mąka, Sypka Mąka i Masło, SM Deska i Kreska oraz już w listopadzie SM Baraban. Tworzy też menu dla innych restauratorów, w oparciu o doświadczenie i empatię, które są jego bezcennymi atutami. Medialnie udziela się w takich programach jak „Pytanie na śniadanie” oraz współprowadzi programy „M jak Mięso” i „Zgrillowani”. Współpracuje z zakładami produkcyjnymi przy technologii przetwórstwa produktów w szczególności mięsa. Prowadzi szkolenia i pokazy kulinarne na terenie polski i UE.

Bierze udział w sesjach:

  • Mięso w sieci wyzwań

    ZOBACZ WIĘCEJ PRELEGENCI
     

    Mięso w sieci wyzwań

    • Drobiarstwo – kolejny zły rok. Krajobraz po pandemii i grypie ptaków
    • Zielony Ład, zakaz stosowania klatek – branża wobec ekowyzwań
    • Zmiany trendów konsumenckich a rynek mięsa. Rewolucja czy ewolucja?
    • Kontrola kosztów w branży mięsnej – klucz do sukcesu

    Mięso w sieci wyzwań

  • HoReCaTrendsTalks I część. Zwinne gastrobiznesy / Elastyczni dostawcy

    ZOBACZ WIĘCEJ PRELEGENCI
     

    HoReCaTrendsTalks I część. Zwinne gastrobiznesy / Elastyczni dostawcy

    • Jak konstruować gastronomiczny biznes – odporny na zawirowania i kryzysy?
    • Nowe czasy, nowe trendy, nowe menu
    • Boom na food delivery i dark kitchen
    • „Paragony grozy” przez cały rok? Rosnące koszty zmieniają biznes gastronomiczny
    • Jakość, unikatowość, lokalność – jak pozyskać idealny surowiec?
    • Pracownik pilnie poszukiwany – kto chce pracować w HoReCa

    HoReCaTrendsTalks I część. Zwinne gastrobiznesy / Elastyczni dostawcy

POWRÓT

Drogi Użytkowniku!

W związku z odwiedzaniem naszych serwisów internetowych możemy przetwarzać Twój adres IP, pliki cookies i podobne dane nt. aktywności lub urządzeń użytkownika. O celach tego przetwarzania zostaniesz odrębnie poinformowany w celu uzyskania na to Twojej zgody. Jeżeli dane te pozwalają zidentyfikować Twoją tożsamość, wówczas będą traktowane dodatkowo jako dane osobowe zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady 2016/679 (RODO).

Administratora tych danych, cele i podstawy przetwarzania oraz inne informacje wymagane przez RODO znajdziesz w Polityce Prywatności pod tym linkiem.

Jeżeli korzystasz także z innych usług dostępnych za pośrednictwem naszych serwisów, przetwarzamy też Twoje dane osobowe podane przy zakładaniu konta, rejestracji na eventy, zamawianiu prenumeraty, newslettera, alertów oraz usług online (w tym Strefy Premium, raportów, rankingów lub licencji na przedruki).

Administratorów tych danych osobowych, cele i podstawy przetwarzania oraz inne informacje wymagane przez RODO znajdziesz również w Polityce Prywatności pod tym linkiem. Dane zbierane na potrzeby różnych usług mogą być przetwarzane w różnych celach, na różnych podstawach oraz przez różnych administratorów danych.

Pamiętaj, że w związku z przetwarzaniem danych osobowych przysługuje Ci szereg gwarancji i praw, a przede wszystkim prawo do sprzeciwu wobec przetwarzania Twoich danych. Prawa te będą przez nas bezwzględnie przestrzegane. Jeżeli więc nie zgadzasz się z naszą oceną niezbędności przetwarzania Twoich danych lub masz inne zastrzeżenia w tym zakresie, koniecznie zgłoś sprzeciw lub prześlij nam swoje zastrzeżenia pod adres odo@ptwp.pl.

Zarząd PTWP-ONLINE Sp. z o.o.