Kuba Korczak
szef kuchni
Szef kuchni, promotor produktów, marek oraz wyjątkowych inicjatyw kulinarnych. Osobowość telewizyjna i radiowa oraz organizator wydarzeń i wypraw kulinarnych. Wykładowca akademii w całym kraju, juror konkursów oraz ekspert branży gastronomicznej.
Promotor ruchu Slow Food, bezgranicznie zaangażowany w promocję niepowtarzalnych regionalnych polskich smaków oraz edukację odpowiedzialnych postaw konsumenckich.
Twórca konkursu Produkt Regionalny – Mistrzostwa Kulinarne im. Hanny Szymanderskiej oraz festiwalu GOOD FOOD FEST.
Po 15 latach ściśle związanych z gastronomią obecnie zajmuje się głównie organizacją i realizacją wydarzeń kulinarnych (warsztaty, pokazy, wyprawy, konkursy) oraz szeroko pojętym marketingiem kulinarnym.
Prywatnie człowiek głęboko uzależniony od przyrody i muzyki oraz szczęśliwy mieszkaniec wsi i początkujący mikrorolnik.
Więcej na fb.com/kubakorczakgotuje
Bierze udział w sesjach:
-
HoReCa Trends - koncepty szyte na miarę współczesnego konsumenta
- Trendy żywieniowe rozszerzają i zmieniają menu restauracji
- Personalizacja w rytmie fast. To klient decyduje co dokładnie znajdzie się na talerzu
- Nowe technologie, delivery, e-lojalność – wyzwania „cyfrowej” gastronomii
- Trzy dekady polskiego street foodu: od przyczepy z zapiekanką do nocnych marketów. Kto wyznacza trendy?
- Nowe otwarcie w gastronomii szansą dla producentów i dostawców żywności
HoReCa Trends - koncepty szyte na miarę współczesnego konsumenta
- Paweł Konarski - dyrektor operacyjny, Hala Koszyki
- Kuba Korczak - szef kuchni
- Zbigniew Kozłowski - ekspert ds. żywności ekologicznej, założyciel strony e-organicleaf.com
- Łukasz Mrowiński - CEO, Etno Cafe SA
- Przemysław Tymczyszyn - prezes, Makarun.eu Sp. z o.o.
- Marcin Wachowicz - restaurator, współzałożyciel, Aioli Cantine Bar Café Deli
- Anna Wrona - dziennikarz, portalspozywczy.pl