Krzysztof Bożek
współtwórca i współwłaściciel
sieć wegańskich restauracji Krowarzywa
Bierze udział w sesjach:
-
Społeczna odpowiedzialność firm FMCG i sieci handlowych
- Biznes prowadzony etycznie i transparentnie - ideał nowoczesnej firmy
- Działania CSR budują zaangażowanie pracowników i zaufanie konsumentów
- Pracownik patrzy pracodawcy na ręce – inicjatywy wspierające pracowników i lokalne społeczności
- Droga produktu od pola do stołu – jak skontrolować jakość na każdym etapie produkcji?
- Wyższe standardy - bezpieczniejszy produkt w łańcuchu żywnościowym
- Inicjatywy detalistów: przeciwdziałania marnowaniu żywności, ograniczanie plastiku w opakowaniach
Społeczna odpowiedzialność firm FMCG i sieci handlowych
- Adam Abramowicz - rzecznik Małych i Średnich Przedsiębiorców
- Krzysztof Bożek - współtwórca i współwłaściciel, sieć wegańskich restauracji Krowarzywa
- Robert Noceń - sekretarz generalny, wiceprezes zarządu, Carrefour Polska
- Maciej Otrębski - Strategic Partnerships Manager, RoślinnieJemy
- Aleksandra Robaszkiewicz - PR & Communication Manager, Lidl Polska
- Katarzyna Scheer - dyrektor ds. korporacyjnych, Jeronimo Martins Polska SA
- Inga Songin - Regional Marketing Director, Danone Sp. z o.o.
- Witek Sysiak - dyrektor ds. badań i rozwoju, współwłaściciel firmy SYS, twórca marki Zielone Pojęcie
- Adam Tubilewicz - dziennikarz, portalspozywczy.pl