Forum Rynku Spożywczego i HandluForum Rynku Spożywczego i Handlu

Prelegenci

A B C D F G H J K L Ł M N O P R S Ś T W Z Ż
Aleksandra Niżyńska

Aleksandra Niżyńska

Project Manager in CEE

EIT Food

Aleksandra Niżyńska ma ponad 10-letnie doświadczenie w analizach i badaniach polityki publicznej. Pracowała jako badacz i analityk zarówno w Instytucie Spraw Publicznych, jak i w firmie Deloitte Consulting. Posiada bogate doświadczenie w badaniach rynku i innowacjach w sektorze rolno-spożywczym. Obecnie w EIT Food kieruje inicjatywą Food Foresight oraz zarządza 12 organizacjami EIT Food Hub w Europie Środkowo-Wschodniej.

Bierze udział w sesjach:

  • Sesja inauguracyjna. Koronakryzys – czas wizjonerów i skutecznych rozwiązań w branży spożywczej

    ZOBACZ WIĘCEJ PRELEGENCI
     

    Sesja inauguracyjna. Koronakryzys – czas wizjonerów i skutecznych rozwiązań w branży spożywczej

    Koronakryzys – czas wizjonerów i skutecznych rozwiązań w branży spożywczej (debata główna)

    • Nowa rzeczywistość branży spożywczej – jak szybko dopasować się do zachodzących zmian?
    • Czy kryzysy wzmacniają? Jak COVID-19 umocnił sektor produkcji żywności? Co zdemaskowała pandemia?
    • Czego realnie potrzebują i będą potrzebować producenci żywności i jej konsumenci?
    • Trendy i formaty, które zdały egzamin w trakcie lockdownu. Skuteczne zarządzanie ofertą
    • Szybki szturm na online – sprzedaż, komunikacja, marketing
    • To nie jest koniec świata, to tylko kryzys! Czeka nas ewolucja zachowań konsumenckich, a nie rewolucja?
    • Nie ma odwrotu od innowacji i nowych trendów. Które są najbardziej wyraźne?

    Sesja inauguracyjna. Koronakryzys – czas wizjonerów i skutecznych rozwiązań w branży spożywczej

POWRÓT