Katarzyna Świąder
specjalista ds. żywności i żywienia
Wydział Żywienia Człowieka, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego
Ekspert ds. żywności, międzynarodowy wykładowca akademicki, SGGW.
Ekspert ds. żywności, międzynarodowy wykładowca akademicki. Specjalista w dziedzinie żywności funkcjonalnej, oceny sensorycznej i projektowania żywności. Współautorka wdrożeń nowych produktów spożywczych i patentów. Adiunkt na Wydziale Żywienia Człowieka SGGW, członek Polskiego Towarzystwa Nauk Żywieniowych. Propagatorka zdrowego stylu życia.
Bierze udział w sesjach:
-
Towary „pożądania” podczas koronakryzysu (słodycze, przekąski, alkohole)
- Wyzwania producentów słodyczy, przekąsek, alkoholi
- Wejście do internetu – największe marzenie producentów alkoholi
- Zdrowie i słodycze – czy na pewno wrogowie?
- Odrobina luksusu – produkty premium zdały egzamin podczas lockdownu
- Crafty – nowe pojęcie rzemieślniczości Celebryci potwierdzają „moc“ marki
Towary „pożądania” podczas koronakryzysu (słodycze, przekąski, alkohole)
- Artur Gajewski - dyrektor marketingu, Purella
- Janusz Palikot - prezes, Manufaktura Piwa Wódki i Wina SA, Tenczyńska Okovita SA, właściciel, Browar Tenczynek
- Ewa Sech - dyrektor działu badań specjalnych, GFK POLONIA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
- Łukasz Smoliński - prezes zarządu, właściciel, DESEO POLSKA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
- Katarzyna Świąder - specjalista ds. żywności i żywienia, Wydział Żywienia Człowieka, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego
- Anna Wrona - dziennikarka, portalspozywczy.pl