Łukasz Targoszyński
adwokat, Baker McKenzie
W swojej praktyce zajmuje się prawem cywilnym oraz prawem handlowym, specjalizując się szczególnie w zakresie transakcji fuzji i przejęć, private equity oraz joint venture, w szczególności w sektorze spożywczym, FMCG oraz produkcyjnym. Łukasz z powodzeniem prowadził szereg skomplikowanych transakcji, zarówno lokalnych jak i transgranicznych. Ma również szerokie doświadczenie w korporacyjnych reorganizacjach i międzynarodowej ekspansji. Łukasz Targoszyński współkieruje warszawską praktyką dedykowaną sektorowi spożywczemu i FMCG.
Bierze udział w sesjach:
-
2020 – rok zmian czy stagnacji? Nowy impuls w konsolidacji branży spożywczej
ZOBACZ WIĘCEJ PRELEGENCI2020 – rok zmian czy stagnacji? Nowy impuls w konsolidacji branży spożywczej
- Fuzje i przejęcia – wielki lockdown
- Czas łakomych kąsków? Kogo osłabiła pandemia, a kto nabrał apetytu?
- Przejęcie i co dalej? Wyzwanie dla managerów
- Wielka konsolidacja wciąż przed nami. Prognozy na 2021 r.
2020 – rok zmian czy stagnacji? Nowy impuls w konsolidacji branży spożywczej
- Marcin Czarnecki - FMCG Food industry expert, CEO, GM, Interim Manager for Polish & CEE market leaders, -
- Piotr Grauer - dyrektor, Deal Advisory, Zespół Fuzji i Przejęć, KPMG
- Bogusław Kowalski - prezes, Graal
- Bartłomiej Rychcik - CEO, Enata Bread
- Tomasz Stamirowski - partner zarządzający, Avallon Sp. z o.o.
- Łukasz Targoszyński - adwokat, Baker McKenzie
- Adam Tubilewicz - dziennikarz, portalspozywczy.pl