Paweł Nowak
dyrektor zarządzający
Goodvalley Polska
W branży mięsnej pracuje od 1996 roku, a od 2005 roku w zespole Goodvalley. Zdobywał doświadczenie na różnych stanowiskach: zarówno jako specjalista w technologii mięsa, jak i osoba zarządzająca zespołami ludzkimi. Doświadczenie i wiedzę praktyczną dopełnia wykształcenie - jest absolwentem wydziału Technologii Żywności na Zachodniopomorskim Uniwersytecie Technologicznym w Szczecinie, ukończył także studia MBA Executive na Uniwersytecie Ekonomicznym w Poznaniu oraz Georgia State University w Atlancie. Jako Dyrektor Zarządzający w Goodvalley jest odpowiedzialny za działalność operacyjną firmy. Ze względu na wykształcenie i doświadczenie wspomaga obszary produkcyjne, a z racji zainteresowań i zdobywanych kompetencji, rozwija firmę w sferze komercyjnej: sprzedaży i marketingu. Jest pasjonatem mięsa, jego wykorzystania kulinarnego i żywieniowego (w 2002 roku uzyskał prestiżowy tytuł Technologa roku), psychologii z zakresu zarządzania zespołami ludzkimi i pracy z ludźmi, interesuje się również szeroko pojętym marketingiem i łańcuchem zjawisk stojących za konsumenckimi procesami decyzyjnymi.
Bierze udział w sesjach:
-
Sesja inauguracyjna. Koronakryzys – czas wizjonerów i skutecznych rozwiązań w branży spożywczej
ZOBACZ WIĘCEJ PRELEGENCISesja inauguracyjna. Koronakryzys – czas wizjonerów i skutecznych rozwiązań w branży spożywczej
Koronakryzys – czas wizjonerów i skutecznych rozwiązań w branży spożywczej (debata główna)
- Nowa rzeczywistość branży spożywczej – jak szybko dopasować się do zachodzących zmian?
- Czy kryzysy wzmacniają? Jak COVID-19 umocnił sektor produkcji żywności? Co zdemaskowała pandemia?
- Czego realnie potrzebują i będą potrzebować producenci żywności i jej konsumenci?
- Trendy i formaty, które zdały egzamin w trakcie lockdownu. Skuteczne zarządzanie ofertą
- Szybki szturm na online – sprzedaż, komunikacja, marketing
- To nie jest koniec świata, to tylko kryzys! Czeka nas ewolucja zachowań konsumenckich, a nie rewolucja?
- Nie ma odwrotu od innowacji i nowych trendów. Które są najbardziej wyraźne?
Sesja inauguracyjna. Koronakryzys – czas wizjonerów i skutecznych rozwiązań w branży spożywczej
- Edward Bajko - prezes, SM Spomlek
- Anna Borys-Karwacka - dyrektor ds. korporacyjnych, McDonald's
- Michał Czerwiński - prezes zarządu, Purella Superfoods
- Andrzej Gantner - wiceprezes zarządu, dyrektor generalny, Polska Federacja Producentów Żywności Związek Pracodawców
- Jarosław Gowin - Wiceprezes Rady Ministrów, minister nauki i szkolnictwa wyższego, Polska
- Edyta Kochlewska - redaktor naczelna, dlahandlu.pl
- Adam Manikowski - członek zarządu, dyrektor ds. operacyjnych, Żabka Polska Sp. z o.o.
- Aleksandra Niżyńska - Project Manager in CEE, EIT Food
- Paweł Nowak - dyrektor zarządzający, Goodvalley Polska
- Aleksandra Trapp - Head of Culture and Trends, infuture.institute