Prelegenci

A B C D G H J K L M N O P R S Ś T U W Z Ż

Łukasz Mrowiński

CEO

Etno Cafe SA

Bierze udział w sesjach:

  • HoReCa Trends - koncepty szyte na miarę współczesnego konsumenta

    ZOBACZ WIĘCEJ PRELEGENCI
     

    HoReCa Trends - koncepty szyte na miarę współczesnego konsumenta

    • Trendy żywieniowe rozszerzają i zmieniają menu restauracji
    • Personalizacja w rytmie fast. To klient decyduje co dokładnie znajdzie się na talerzu
    • Nowe technologie, delivery, e-lojalność – wyzwania „cyfrowej” gastronomii
    • Trzy dekady polskiego street foodu: od przyczepy z zapiekanką do nocnych marketów. Kto wyznacza trendy?
    • Nowe otwarcie w gastronomii szansą dla producentów i dostawców żywności

    HoReCa Trends - koncepty szyte na miarę współczesnego konsumenta

POWRÓT