Forum Rynku Spożywczego i HandluForum Rynku Spożywczego i Handlu

Agenda

#HorecaTrendsTalks: Gastronomia zmian. Nowe zasady, rozwiązania i trendy

4 listopada 2020 • 13:30-15:15

Tematyka

  • Bezpieczeństwo dostawy i gastronomia w maseczce  
  • Zero waste, cloud kitchens, delivery – trendy, które wybrzmiały w pandemii 
  • Prawdziwych „przyjaciół” poznaje się w lockdownie. Dostawcy na pomoc HoReCa 
  • Kryzys = wyzwanie. Czy to nowy impuls do zmian? 
  • Quo vadis, polska gastronomio?   

Retransmisja sesji

FRSiH

Szanowny Użytkowniku!

Oglądasz archiwalną wersję strony Forum Rynku Spożywczego i Handlu.

Co możesz zrobić:

Przejdź do strony bieżącej edycji lub Kontynuuj przeglądanie