
Anna Kurnatowska
Country Manager, Too Good To Go w Polsce
Bierze udział w sesjach:
-
#HorecaTrendsTalks: Gastronomia zmian. Nowe zasady, rozwiązania i trendy
- Bezpieczeństwo dostawy i gastronomia w maseczce
- Zero waste, cloud kitchens, delivery – trendy, które wybrzmiały w pandemii
- Prawdziwych „przyjaciół” poznaje się w lockdownie. Dostawcy na pomoc HoReCa
- Kryzys = wyzwanie. Czy to nowy impuls do zmian?
- Quo vadis, polska gastronomio?
#HorecaTrendsTalks: Gastronomia zmian. Nowe zasady, rozwiązania i trendy
- Tomasz Czudowski - restaurator, współwłaściciel, Alewino, Restauracja Forty, inicjator akcji #wspieramgastro
- Magdalena Figurna - menedżer ds. PR i komunikacji wewnętrznej, MAKRO CASH AND CARRY POLSKA SPÓŁKA AKCYJNA
- Anna Kurnatowska - Country Manager, Too Good To Go w Polsce
- Łukasz Mrowiński - CEO, Etno Cafe SA
- Tadeusz Müller - food concept director, właściciel, Make Me Food, -
- Piotr Niemiec - właściciel, Gastromall Group
- Adam Ringer - prezes, Green Caffe Nero
- Anna Wrona - dziennikarz, portalspozywczy.pl
- Maciej Żakowski - współtwórca Restaurant Week Polska, Fine Dining Week i World Class Cocktail Festival, ORZO people-music-natur