Donata Chruściel
dziennikarka, PortalSpozywczy.pl, HorecaTrends.pl
Bierze udział w sesjach:
-
#technology trends: Cyfrowa transformacja branży spożywczej
- Dane i analityka – czyli digitalizacja w służbie efektywnej produkcji żywności
- Sztuczna inteligencja – w czym może pomóc firmom spożywczym i jak mądrze ją wykorzystywać?
- Wspomaganie zarządzania zasobami firmy – produktywność dzięki automatyzacji procesów
- Dostawca rozwiązań cyfrowych partnerem producenta żywności. Jak znaleźć swoją „drugą połówkę” w branży?
#technology trends: Cyfrowa transformacja branży spożywczej
- Donata Chruściel - dziennikarka, PortalSpozywczy.pl, HorecaTrends.pl
- Mateusz Jesiołowski - członek zarządu, dyrektor technologii i optymalizacji procesów, Krynica Vitamin SA
- Tomasz Mietiułka - wiceprezes zarządu, Upfield Polska, dyrektor finansowy na Europę Centralną i Południowo-Wschodnią, Upfield
- Magdalena Rempuszewska - Digital Transformation Architect, CEE, Amazon Web Services
- Andrzej Szubryt - PreSales Manager, BPSC
- Maciej Włodarczyk - prezes zarządu, IGLOTEX SA
- Paweł Worożyszczew - Service Delivery Manager, DXC Technology
- Mariusz Ziombek - prezes zarządu, Schulz Infoprod Sp. z o.o.
-
HORECATRENDS TALKS 1: Wszystkie twarze gastronomii
Cykl rozmów 1:1
HORECATRENDS TALKS 1: Wszystkie twarze gastronomii
- Magdalena Brzózka - redaktor prowadząca, portalspozywczy.pl, horecatrends.pl
- Andrea Camastra - szef restauracji Nuta, -
- Donata Chruściel - dziennikarka, PortalSpozywczy.pl, HorecaTrends.pl
- Hubert Czwarno - współwłaściciel restauracji PaTaThai, -
- Łukasz Kadziewicz - siatkarz, biznesmen, restaurator, współwłaściciel restauracji PaTaThai, -
- Grzegorz Łapanowski - kucharz, aktywista i przedsiębiorca, dziennikarz kulinarny
- Łukasz Smoliński - prezes zarządu, właściciel, DESEO POLSKA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
- Anna Wrona - dziennikarka, portalspozywczy.pl