#strategy trends: Co z tą żywnością, co z tą produkcją, co z tą konsumpcją? – biznes szuka coraz łatwiejszych odpowiedzi na coraz trudniejsze pytania
ZOBACZ WIĘCEJNic o nas bez nas. Biznes pod ostrzałem regulacji – czy polityka i branża spożywcza grają do tej samej bramki?
ZOBACZ WIĘCEJKoniec prostych przewag w branży rolno-spożywczej. Czas na eksport polskich marek i wartości
ZOBACZ WIĘCEJZ dużym można więcej. Kto napędza konsolidacyjną machinę w branży spożywczej i handlowej?
ZOBACZ WIĘCEJ#green trends: ESG w branży spożywczej: dobrostan zwierząt, klimat, konsument
ZOBACZ WIĘCEJ#technology trends: Fabryka przyszłości: zrównoważona, efektywna kosztowo i energetycznie
ZOBACZ WIĘCEJ#consumer trends: Jak ugryźć nowego konsumenta? Trendy podane na talerzu i w social mediach
ZOBACZ WIĘCEJ#consumer trends:
- „Wizerunek mięsa A.D. 2023”
- Nowe szaty alkoholu
- Novel food, białko owadzie, żywność roślinna.
#technology trends: Cyfrowa transformacja branży spożywczej
ZOBACZ WIĘCEJ#green trends: Zielona branża spożywcza: od ESG przez GOZ, zrównoważone łańcuchy dostaw po czystą energię
ZOBACZ WIĘCEJGala wręczenia nagród Food & Retail Awards oraz Certyfikatów Dobry Produkt