
Kamil Rabenda
prezes zarządu, Soligrano Sp. z o.o.
Prezes Zarządu Soligrano Sp. z o.o. Spółka Komandytowa
Absolwent Uniwersytetu Łódzkiego, Wydziału Studiów Międzynarodowych i Politologicznych, kierunku Stosunki Międzynarodowe. Absolwent wielu kursów i szkoleń z zakresu zarządzania projektami, zarządzania przedsiębiorstwem, kontrolingiem finansowym oraz marketingiem.
Absolwent XX Edycji Master of Business Administration – MBA, organizowanej przez Polsko-Amerykańskie Centrum Zarządzania oraz Minot State University.
W latach 2010 – 2018 Prezes Zarządu Kolumna Park Sp. z o.o., od 2012 roku Prezes Zarządu Organikagro Sp. z o.o. Spółka Komandytowa, od roku 2015 Prezes Zarządu Soligrano Sp. z o.o. Spółka Komandytowa.
Bierze udział w sesjach:
-
Rynek pracy w branży spożywczej
Rynek pracy w branży spożywczej: zasoby, zarządzanie, modele zatrudniania i wynagradzania
- Spichlerz Europy potrzebuje rąk do pracy z kraju i zagranicy
- Pośrednictwo pracy; praca tymczasowa, rekrutacje stałe i outsourcing
- Robotyzacja produkcji a nowe kompetencje od pracowników
- Zarządzanie różnymi pokoleniami pracowników – różne oczekiwania płacowe i benefity
Rynek pracy w branży spożywczej
- Katarzyna Kosel - People & Culture Director, członek zarządu, MAKRO Cash and Carry Polska SA
- Cezary Maciołek - prezes zarządu, Grupa Progres
- Karolina Markowska - dziennikarz, PulsHR.pl, PortalSamorzadowy.pl, WNP.pl
- Maryla Noste-Jeglińska - dyrektor HR, Grupa Kapitałowa IGLOTEX
- Kamil Rabenda - prezes zarządu, Soligrano Sp. z o.o.
- Sebastian Tołwiński - dyrektor ds. korporacyjnych i komunikacji w regionie Europy Środkowej i Południowo-Wschodniej, Upfield