Forum Rynku Spożywczego i HandluForum Rynku Spożywczego i Handlu

Prelegenci

A B C D F G H J K L Ł M N O P R S T U W Z
Maryla Noste-Jeglińska

Maryla Noste-Jeglińska

dyrektor HR, Grupa Kapitałowa IGLOTEX

Jestem praktykiem w obszarze HR (ponad 20 lat), w tym : projektuję i wdrażam procesy HR: rekrutacja, adaptacja, szkolenia i rozwój, zarządzanie efektywnością i ocena pracownicza, komunikacja wewnętrzna, zarządzanie talentem, wdrażam i zarządzam funkcją HR Business Partneringu, wspieram realizację projektów strategicznych z zakresu redefinicji i wdrożenia struktury organizacyjnej, opisu i wartościowania stanowisk pracy, polityki płacowej i systemów motywacyjnych; wspieram zmiany organizacyjne, budowanie efektywności organizacji i standaryzację procesów (w tym ERP, TPM, Lean), zarządzam Działem Administracji Kadrowo-Płacowej (w tym PFRON, ZFŚS, BHP), współpracuję i koordynuję ustalenia ze Związkami Zawodowymi, koordynuję politykę wynagrodzeń i benefitów.

Jestem certyfikowaną Trenerką FRIS® Style Myślenia oraz Certyfikowaną Asesorką AC/DC. Mam ponad 15 lat doświadczenia w prowadzeniu warsztatów i szkoleń, jestem też Mentorką w programach mentoringowych dla HR w Coachwise. Wspieram wdrożenie zmian procesowych w oparciu o filozofię Lean.

Jestem współautorką podręcznika dla HR – „HR Business Partner. Rola. Filary. Perspektywy.” . Współpracowałam w roli prelegenta z Forum Media Polska Sp. z o.o. i czasopismem HR Business Partner podczas Kongresu Profesjonalistów HR, Braveconferences podczas HR Challenge, ALK podczas „spotkań z praktykiem”, PANS w Chełmie w roli wykładowcy na autorskim kierunku studiów podyplomowych ZZL.

Szacunek i uważność na Człowieka – tym kieruję się w mojej pracy.

Jestem wolontariuszką w hipoterapii dzieci z niepełnosprawnością.

Bierze udział w sesjach:

  • Rynek pracy w branży spożywczej

    ZOBACZ WIĘCEJ PRELEGENCI
     

    Rynek pracy w branży spożywczej

    Rynek pracy w branży spożywczej: zasoby, zarządzanie, modele zatrudniania i wynagradzania

    • Spichlerz Europy potrzebuje rąk do pracy z kraju i zagranicy
    • Pośrednictwo pracy; praca tymczasowa, rekrutacje stałe i outsourcing
    • Robotyzacja produkcji a nowe kompetencje od pracowników
    • Zarządzanie różnymi pokoleniami pracowników – różne oczekiwania płacowe i benefity

    Rynek pracy w branży spożywczej

POWRÓT