
Mateusz Jesiołowski
członek zarządu, dyrektor technologii i optymalizacji procesów, Krynica Vitamin SA
Członek Zarządu Krynicy Vitamin SA, od prawie dwóch dekad zajmuje się analityką i optymalizacją procesów w firmach z branży spożywczej, chemicznej oraz tekstylnej. W ciągu trzech lat jego pracy na rzecz Krynicy Vitamin spółka dokonała technologicznego skoku, wprowadzając szereg rozwiązań cyfrowych, jak WMS i MES, a także rozwijając obszar IT i systemów informatycznych.
Ma łącznie 10-letnie doświadczenie w branży napojowej. Oprócz Krynicy Vitamin pracował również w firmach Hoop Polska oraz Foodcare.
Od niedawna odpowiada również za rozwój segmentu kosmetycznego Krynicy Vitamin.
Bierze udział w sesjach:
-
#technology trends: Cyfrowa transformacja branży spożywczej
- Dane i analityka – czyli digitalizacja w służbie efektywnej produkcji żywności
- Sztuczna inteligencja – w czym może pomóc firmom spożywczym i jak mądrze ją wykorzystywać?
- Wspomaganie zarządzania zasobami firmy – produktywność dzięki automatyzacji procesów
- Dostawca rozwiązań cyfrowych partnerem producenta żywności. Jak znaleźć swoją „drugą połówkę” w branży?
#technology trends: Cyfrowa transformacja branży spożywczej
- Donata Chruściel - dziennikarka, PortalSpozywczy.pl, HorecaTrends.pl
- Mateusz Jesiołowski - członek zarządu, dyrektor technologii i optymalizacji procesów, Krynica Vitamin SA
- Tomasz Mietiułka - wiceprezes zarządu, Upfield Polska, dyrektor finansowy na Europę Centralną i Południowo-Wschodnią, Upfield
- Magdalena Rempuszewska - Digital Transformation Architect, CEE, Amazon Web Services
- Andrzej Szubryt - PreSales Manager, BPSC
- Maciej Włodarczyk - prezes zarządu, IGLOTEX SA
- Paweł Worożyszczew - Service Delivery Manager, DXC Technology
- Mariusz Ziombek - prezes zarządu, Schulz Infoprod Sp. z o.o.